Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 14:03 2 267 4

Скалата се появи в смел лилав смокинг на голо на премиерата на "Черният Адам"

  • дуейн джонсън-
  • скалата-
  • черният адам-
  • премиера

Дни по-рано Броснан се появи с розов костюм на събитие, свързано с филма

Скалата се появи в смел лилав смокинг на голо на премиерата на "Черният Адам" - 1
Снимкa: БГНЕС

Звездите от най-новия блокбастър на DC Comics "Черният Адам" минаха по червения килим за премиерата на филма на площад "Лестър" в Лондон във вторник вечерта. Дуейн Джонсън "Скалата" си направи селфи с почитателите си.

Дуейн Джонсън, който изпълнява главната роля, се усмихваше до уши, привличайки погледите със смелия си лилав смокинг, който беше облякъл на голо, а под сакото се подаваше само татуировката му. Той се присъедини към колегите си Пиърс Броснан, Сара Шахи и Ноа Сентинео. Няколко дни по-рано Броснан се появи с розов костюм на събитие, свързано с филма, пише dir.bg.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dwayne Johnson (@therock)

В лентата той изпълнява ролята на Доктор Фейт, който е член на Обществото на справедливостта на Америка (което е различна организация от Лигата на справедливостта).

Говорейки за новия си герой, той каза: "Той е преминал през епохите на времето. И е един от най-могъщите магьосници в света на комиксите на DC. Наистина е имал жена на име Енза и тя е била дори по-могъща от него, както чух".

Черният Адам е пуснат в съвремието след 5000 години затвор. Той е открит от Обществото на справедливостта на Америка, което се опитва да му покаже как да използва силите си за добро, а не за зло.

Преди това Дуейн каза за филма: "Този ​​герой, този филм, тази вселена бяха мой гигантски страстен проект от много дълго време".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    6 2 Отговор
    Тоя,типичен английски йо-йо
  • 2 Блек Джек

    8 3 Отговор
    Още един тъп супер герой, ама нали трябва да е политкоректно черен супер герой да има.
  • 3 въпросче

    4 1 Отговор
    Този да не е минал под дъгата?
  • 4 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор
    Да се боядиса зелен и ще играе маската!