25 Октомври, 2022 10:56 3 831 3

Немска овчарка стана звезда в мрежата заради уникални умения (ВИДЕО)

  • куче-
  • немска овчарка-
  • забавно видео-
  • ритъм

Уменията на домашния любимец обаче съвсем не са това, което изглежда на видеото

Немска овчарка стана звезда в мрежата заради уникални умения (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Клип с участието на немска овчарка, която мърда ушите си под ритъма на музиката в колата, предизвика същински фурор в социалните медии. Краткото видео е качено от стопаните на кучето в YouTube, което е гледано вече от близо 17 млн. души.

На него четириногото първоначално си седи кротко на предната седалка на автомобила, но в момента, в който по радиото започва да звучи хита Low на Flo Rida от 2007, немската овчарка бързо хваща ритъма на песента се пренася във вихъра на танца... макар и само с ушите си.

Все пак трябва да се отбележи, че наблюдателни потребители на мрежата видяха, че на седалката зад кучето има човек, който най-вероятно "направлява" движенията с уши. Колкото и да се искаше на мнозина сладкият домашен любимец да притежава невероятен талант, ритъмът най-вероятно е "хванат" от някой друг, но не и от немската овчарка, чийто поглед сам показва, че тя не знае какво точно се случва.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 1 Отговор
    Тъпо
  • 2 Ау бау

    6 1 Отговор
    Знам едно по-яко куче дет си мърда куйрука, като му давам да си хапне! Музика не съм му пускал, но предполагам пак, ще го мърда!
  • 3 1234

    1 1 Отговор
    Невероятно.