26 Октомври, 2022 11:15 2 151 8

Ще видим ли отново Ева Веселинова в "На кафе"?

  • ева веселинова-
  • на кафе-
  • завръщане-
  • в ефир

Панелистката в сутрешното шоу на Нова телевизия напусна ефира внезапно преди две години

"Нямам намерение да се връщам в предаването "На кафе". Предстоят по-подходящи за мен телевизионни изяви", лаконично отговори Ева Веселинова на въпрос би ли работила отново с Гала.

Панелистката в сутрешното шоу на Нова телевизия напусна ефира внезапно преди две години и нито тя, нито Гала коментираха официално постъпката ѝ. Според слуховете водещата и помощничката ѝ били в много лоши отношения. Ева не се разбирала и с останалите коментатори и най-вече Андреа Банда Банда и Юлиян Константинов, пише "България днес".

"Никога не съм се карала или имала конфликт с Ева. Да, имали сме много спорове, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея. Следя я какво качва в Инстаграм и оттам се информирам. Когато се разделихме, от сърце ѝ пожелах успехи и да върви по пътя, който си е избрала", обясни Гала в ефир месеци след като Веселинова си тръгна. От думите ѝ обаче стана ясно, че двете определено не са останали приятелки.

"Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността. Постигнала съм всичко със собствени усилия и не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност. Винаги подхождам с добрина и усмивка, дори към хората, които не харесвам. Най-важното: Нося слънцето в сърцето си, а то неминуемо огрява всичко около мен. Ето това е свободата... Или поне аз така я разбирам", философства Ева малко след казаното от Гала.

Малко по-късно Веселинова уточни, че думите за подмазвачество и лицемерничество не са насочени към водещата.

"Не търсете интрига, където няма! Гала е водеща на предаването и няма общо с панелистите, за които става въпрос", уточни блондинката, с което категорично потвърди, че проблемите ѝ в екипа не са били с Гала, а с коментаторите. Така тя потвърди за скандал между нея и останалите коментатори. Малко след Ева обаче от предаването си тръгна и Андреа Банда Банда, с която видимо са били в лоши отношения. След края на изявите си в "На кафе" Веселинова се отдаде на майчинство. Близнаците ѝ обаче вече са пораснали и тя е готова за нова работа в телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    17 0 Отговор
    Има ли все още кой да гледа тоя буламач
  • 2 Дрън дрън та пляс

    14 0 Отговор
    Много бабешко предаване

    Коментиран от #4

  • 3 порнхъб

    12 1 Отговор
    ще ги гледам само ако почнат да се ближат с бандата
  • 4 От баби

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дрън дрън та пляс":

    за баби !
  • 5 злетен дъжд

    11 1 Отговор
    а ще има ли уринoтeрапии с ева?
  • 6 Най тъпото предаване

    11 0 Отговор
    Събрали ли са 20 разбирача и говорят некви глупости ! крайно време е да се свали от екран.
  • 7 Соваж бейби

    4 1 Отговор
    Много грозна рокя и като цвят,ужас
  • 8 ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

    1 0 Отговор
    Коя ? И от кое предаване???