Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 11:57 2 131 5

Scary Spice Мел Би се сгоди на 47 години

  • спайс гърлс-
  • мел би-
  • годеж-
  • сгодена

Годеникът на спайската е 34-годишният коафьор Рори Макфий

Scary Spice Мел Би се сгоди на 47 години - 1
Снимка: Shutterstock

Съобщава се, че Мел, член на Spice Girls, се е сгодила за приятеля си Рори Макфий тази седмица.

Говори се, че 47-годишната певица, наричана Scary Spice в попгрупата, се е "разплакала", когато 34-годишният фризьор ѝ предложил с пръстен на стойност 100 000 паунда. Двойката е заедно от около четири години и според съобщенията се е сгодила в провинциалния хотел Cliveden House, намиращ се в Бъркшир, по-рано тази седмица, пише life.dir.bg.

Твърди се, че Мел, която през кариерата си е имала редица връзки с високопоставени личности, е била "потресена" от предложението на партньора си Рори. Източник заяви пред "The Sun", че Рори е възвърнал доверието ѝ към мъжете. Те казаха: Мел е толкова щастлива и това е голямо събитие за нея, защото е преживяла много.

Те добавиха, че Рори, за когото се твърди, че е близък приятел на братовчед ѝ, 35-годишния актьор Крисчън Кук, я е накарал да "повярва отново в любовта" след преживяното в миналото.

Източникът твърди, че Мел е "развълнувана" от пръстена с цвят на шампанско, за който се твърди, че е украсен с по-малки диаманти, поставени върху лента от розово злато.

За Рори се знае, че е от родния ѝ град Лийдс и я "познава от години". По повод на сегашния годеник на певицата източникът каза: "Той е лудо влюбен в нея."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    3 1 Отговор
    Вероятно е и девствена .или поне прилежно залепена.
  • 2 муцунка

    1 1 Отговор
    Пъзливата спайска се е сгодила,въй! Шеститу й!
  • 3 имаджин

    1 1 Отговор
    Не е залепена,а там има сложен на мястото целофан. За всеки случай.
  • 4 Има

    5 1 Отговор
    Какво да се домандръсва в нея . Не си кривете душата .
  • 5 Бате Енчо

    2 0 Отговор
    Тоя до Мел Би много модерен изглежда. Да не е като френския президент, с тесни панталонки.