Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 09:48 9 441 17

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Чакат ни интересни събития до края на годината

  • гадателка-
  • берлускони-
  • теодора стефанова-
  • прогноза-
  • правителство

Тя направи прогноза и за бъдещето на политическия живот в България

Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома вследствие тежка катастрофа. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, тъй като известният италиански политик цени високо прогностичните умения на българката. Пред "Марица" тя направи прогноза и за бъдещето на политическия живот в България.

- Г-жо Стефанова, какви са шансовете за съставяне на кабинет в 48-ия парламент с първия мандат?

- Ще има правителство, което ще бъде нестандартно, вероятно експертно, правителство на компромиси, на трудно постигнати допирни точки между партиите. Никой не иска да предаде избирателите си, но партиите трябва да осъзнаят, че да седнеш на масата на преговорите в името на отговорността пред националните интереси, не е предателство. Партийните лидери трябва да заровят томахавките. Нужни са дипломация и разум, за да се намери решение, да се състави правителство на консенсуса.

- Кои ще са ключовите фигури в този процес?

- Чакат ни интересни събития до края на годината. България е притисната от енергийна криза, задаваща се рецесия. Хората са уморени от кризи и избори. На този фон на всеобщо недоволство и нужда от спешно решаване на належащи проблеми. Ключова роля ще играят трима генерали - Румен Радев, Бойко Борисов и Стефан Янев. Важна роля за оползотворяване на шансовете за кабинет ще играе президентът Радев. Твърде е възможно ген. Янев да стане обединителната кандидатура и да е предложението за следващ премиер - като възможност на третия мандат. Ще има и жена, издигната като обединителна фигура. Може женското съсловие да се окаже спасителен вариант за страната ни. Убедена съм, че един ден ще имаме жена премиер, а после и президент.

- Каква ще е продължителността на действие на евентуален кабинет в 48-ия парламент?

- И правителството, и парламентът ще са с кратък срок на действие.

- Т.е. скоро пак ще ходим на избори?

- Да, избори догодина са много вероятни. Може да ходим два, а дори и три пъти на избори догодина, докато изберем истинските лидери, способни да направят нужното за просперитета на България в различни сфери - икономика, здравеопазване, култура. За съжаление, несигурната политическа ситуация у нас в момента ни лишава от свежи пари отвън, тъй като плаши инвеститорите. Затова трябва да изберем точните хора начело. Колкото по-скоро го направим, толкова по-добре. Не виждам обаче промяна на политическия модел - няма да станем президентска република.

- Кога ще приемем еврото?

- Да, ще влезем в еврозоната и ще приемем еврото през 2024 г. "Възраждане" ще искат референдум за минаване към еврото, който ще бъде позитивен за новата валута. Ще дадем и оръжие за Украйна.

- В каква фаза навлиза войната в Украйна?

- Войната ескалира, навлиза в много опасна фаза. Президентът Путин ще бъде спрян, ще има смяна на режима му. Освен на Запад, расте и вътрешното недоволство срещу президента в Москва. Путин ще иска да осъществи на дело заканата си да натисне ядреното копче, но няма да му позволят. Това ще стане с намесата на НАТО, Г-7, Израел, Турция, Китай. Впрочем Пекин ще се окаже най-печеливш от войната - ще се възползва от разклатената ситуацията в света в момента, за да си вземе Тайван.

- Накъде върви Италия след избора на първата си жена премиер?

- С мандата на Джорджа Мелони се сбъдна прогнозата, която дадох преди доста време - Италия ще има жена премиер. Надявам се да успее - тя е борбен, последователен и отговорен политик, при това има категоричната подкрепа на уважавани политици като Силвио Берлускони и Матео Салвини, чиито партии "Форца Италия" и "Северна лига" са коалиционни партньори в новото управление на страната. Приличаме си с италианците по манталитет, трябва да последваме примера им. Щом държавните мъже в Италия успяха да преглътнат егото си, могат да го направят и политиците у нас. Трябва да намерим правилните лидери. Това е възможно - показва го примерът в Италия. България ще тръгне напред, когато начело застанат водачи, които могат да носят отговорност.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дали му е само

    27 0 Отговор
    гадателка?
  • 2 Последния Софиянец

    31 1 Отговор
    Това и аз мога да го кажа.
  • 3 Десо

    42 3 Отговор
    Тази смешница никога нищо не е познала, само глупости говори.
  • 4 Финал Аржентина - Франция

    19 2 Отговор
    За световното по футбол, няма ли да направи прогноза?
  • 5 Рошко

    16 2 Отговор
    Тази ми е чела коментарите,
  • 6 нострадамус от долноуйно

    18 0 Отговор
    предсказвам че -ypвaта на дядо берлускони още през 2023-та пак ще дава дъртагъзица за коричка хляб
  • 7 Кухавела

    23 1 Отговор
    неграмотни ! Направила си някаква снимка с Берлускони , на събитие на което я е завела Дарина Павлова , като роднина и до там !
  • 8 ха ха

    24 1 Отговор
    Точни прогнози ама друг път.Преди 10/15 години беше в шоуто на Славчо и му предсказа,че ще се ожени до края на годината в която му гостува,а той все още е ерген.Шарлатанка си е.

    Коментиран от #9

  • 9 Като

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха":

    майка си , с няколко годишен стаж в Сливен .
  • 10 Кадри

    21 0 Отговор
    Кадрите на мафията във всички направления са ни втръснали. Докога ще ни занимавате с това празно мафиотско герберско дрънкало..Да си гадае на Берлускони,ако изобщо го познава,защото е нечувана лъжкиня,но да не забравяме,че е от трупата на мадам Дарина Павлова.Нали преди години я омъжи за Берлускони?
  • 11 Венета Новакова

    10 0 Отговор
    Мацката гледа на две бобчета и една шушулка.
    Ква Ква Ква
  • 12 Биби Кинг

    4 1 Отговор
    Има една врачка коя винаги познава- НП Мостафа, да я питат неа. Че познае сичко кое има да става с Фатмакиа!
  • 13 свидетел

    7 1 Отговор
    бля-бля ! тази какво е познала досега !?
  • 14 ЕВРОНЮЗ

    6 0 Отговор
    Много моля Украинския сайт факти, когато пише за парцалани да не използва имената на световно известни личности, защото живеещите българи в Италия много добре знаят що за птица е тая.
  • 15 Слаба ракия

    1 0 Отговор
    но важното е, че е от "нашите".
  • 16 Чудомир

    4 0 Отговор
    Много поздрави от Емануил Луканов и Берлускони знае ли за теб?
  • 17 ОБЕКТИВНИЯ

    4 1 Отговор
    Тази не може да "ПОЗНАЕ" даже на колко години е?