Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 09:47 2 639 8

"Ергенът" Виктор Стоянов се издаде, че е горд собственик на електрически автомобил

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • електрически автомобил-
  • стикер

Стоянов планираше да си купи скъп мотор, ала явно е решил да пести от скъпите горива, както и да не замърсява околната среда

Първият ерген на България Виктор Стоянов си купи кола изцяло на ток. Мачото, за чието сърце се бореха куп девойки в национален ефир, брои над 100 бона, за да яхне електрическо возило от най-модерно поколение.

Най-вероятно Виктор похарчва хонорара си от "Ергенът", за да се сдобие с тузарския автомобил. Стоянов планираше да си купи скъп мотор, ала явно е решил да пести от скъпите горива, както и да не замърсява околната среда.

Виктор сам се издаде, че е горд собственик на електрически автомобил, пише "България Днес". Ергенът се оплака, че преминава през купища институции, докато получи заветния стикер, с който може да паркира без пари в големите градове, както и да не плаща данък на колата.

В България автомобилите на ток са освободени от тези две неща, както е и в Европа.

"За да получа стикера, преминах през куп премеждия. Първо, когато регистрирах колата в КАТ, ми обясниха, че трябва да отида в общината, за да го взема. Оттам ме препратиха към друго място. Оказа се, че и на него нямат идея как могат да ми помогнат. Насочиха ме към човек, който щял да ми съдейства. Реших да му звънна. Даде дума, че ще задейства нещата. Уви, реших да не го чакам. Пробвах какво ли не, но никой не знаеше как да ми помогне. Стигнах до главния офис на центъра за градска мобилност в София. Там най-сетне ми казаха какво трябва да направя. И в крайна сметка взех вълшебния стикер", обясни Стоянов.



Освен с нова кола Виктор се носи на крилете на любовта. Няколко месеца след като приключват снимките на "Ергенът", той се хваща със секси блондинка. Мацката на Стоянов Мария Тарашманова е блогърка.

Виктор крие дълго време връзката си със знойната хубавица, тъй като има договор с шоуто и трябва да се прави на необвързан мъж. След като контрактът с телевизията изтича, мачото веднага се показа колко е хлътнал до уши в мацето.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ввв

    10 0 Отговор
    Браво,истински джендър!!!

    Коментиран от #7

  • 2 Анонимен

    5 1 Отговор
    Тези лемури Иван и Андрей за толкова месеци и нерви с тези кокошки в предаването, само 100 хиляди ли са му дали, егаси стиснатата работа. От реклами и гледаемост са изкарали милиони.

    Коментиран от #5

  • 3 куркума

    4 0 Отговор
    Много мило!!
  • 4 ......па

    6 1 Отговор
    Мария Тарашманова не е знойна хубавица а безлична плоска дъска.И участничките в трагикокомичния първи сезон на Ергенът изобщо не бяха девойки а сбирщайн от плейЛейки и продавачки на парцалки онлайн.А този изобщо вече не е актуален.
  • 5 абе,

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Не са Иван и Андрей,а Тупарев и Тушев продуцентите на тази пошлотия.
  • 6 Алибаба

    1 2 Отговор
    Да,икономическата криза се задълбочава ,всичко говори за това......по принцип българинът е много беден ,85%имат собствено жилище,а някои и по няколко,градовете се пукат от автомобили и т.н
  • 7 Лорд Минчу

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ввв":

    Баш, истински джендърмен!
  • 8 Видях

    0 0 Отговор
    като паркира на бул. Витоша червената си електрическа кола... Колата как да е , но за мен беше голямо разочарование с физическите си данни. Какво ли не прави с камера изкусния телевизионен оператор за.Ергенът