Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 13:45 18 205 8

Година след фаталния инцидент: Скандални разкрития за смъртта на Денис Теофиков

  • денис теофиков-
  • разкрития-
  • фатален инцидент

Вероятността за конфликт, след който някой да е бутнал Денис, отпада

Година след фаталния октомври, в който родният поп-фолк загуби една от най-талантливите си надежди, въпросите около смъртта на Денис Теофиков намират своите отговори.

Певецът е бил спокоен преди фаталния полет на 24 октомври. В белите дробове не е открита кръв, тоест не е бил уплашен, съобщава "България Днес". Тоест вероятността за конфликт, след който някой да е бутнал Денис, отпада.

По този начин основната версия остава "склоняване към самоубийство". Към това сочат и показанията на разпитаните по случая.

Нещо повече - в кръвта на Денис не са открити следи от наркотици. След фаталния 24 октомври стана ясно, че младият певец се е борил с паник атаки. В последните месеци преди смъртта си е бил и в сериозна депресия.

Въпреки трудностите обаче, Денис се е съпротивлявал. След смъртта му близки разкриха, че е посещавал евангелистка църква, а там е срещнал пастор, който му помогнал да открие Бог. Именно той е служил и на погребението му, тъй като, както се знае, в Православието не е позволено служителите да опяват починали след самоубийство - каквато остава и основната версия за момента.

По-късно се твърдеше, че Теофиков е търсил помощта на ходжа, за да се избави от демони. Това така и не беше потвърдено от близки на изпълнителя.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОЛИТ КОРЕКТ

    7 15 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ ГО БУТНАХА ОТ БАЛКОНА ОТ ЗАВИСТ - СТАР КГБ ТРИК
  • 2 АЗОВ

    6 10 Отговор
    ЕХ ЗАЩО Я СЪБОРИ ГОРБАЧОВ СТЕНАТА В БЕРЛИН
  • 3 Тихчо, тва съдебните лекари ли?

    15 0 Отговор
    "В белите дробове не е открита кръв, тоест не е бил уплашен"
  • 4 ЛЕЛЯ

    6 3 Отговор
    Ох, не се научихте да пишете правилно : Евангелска църква, хората са протестантско вярващи....евангелисти !!! Преди 5 века Мартин Лутер, католик е протестирал с тезиси заковани на вратата на църквата за промяна в служението....например да няма купена индулгенция...с пари да откупиш греховете си !!! От там се появява протестанството в християнската вяра....та до днес : православни, католици, протестанти, все християни !!! Ами чете и се ограмотете преди да пишете " евагелистка" църква...
  • 5 ЧАКАЙ ЧААКАЙ

    12 2 Отговор
    ...ама той ПИЛОТ ли е бил🤔ЩОТО ПИШЕ БИЛ „спокоен ПРЕДИ фаталния полет”🤔
  • 6 Горкото момче

    7 1 Отговор
    А може би е имал нужда просто от психолог и психиатър.
  • 7 Мамул

    7 0 Отговор
    Не е могъл да се приспособи към новото нормално!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.