Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 07:52 2 170 5

Една секунда разлика определи победителите в битката за територия в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • непобедими-
  • резиденция

Непобедимите ще прекарат седмицата сред охолството на Резиденцията

Краят на една епоха настъпи на Арената на приключенското риалити “Игри на волята: България”. Непобедими и Безстрашни се впуснаха в битка с ключово значение, за да разпределят териториите помежду си за последен път, а разлика от една секунда между двете племена се оказа решаваща за първото място. Непобедимите грабнаха ключа от Резиденцията, както и книгата “Готов за победа” - наръчник за победители.

Преди началото на битката Гого разкри пред останалите състезатели, че е получил завет от Лефтеров да отстрани Джаферович. Това признание развълнува играчите в жълто, които не съумяха да се обединят и да играят като един във важната битка. Безстрашните изостанаха значително спрямо своите съперници и не успяха да наваксат в последните минути, което ги изпрати в Стопанството след три охолни седмици в Резиденцията.

По-рано видео посланието на Лефтеров към Безстрашните след неговата елиминация разедини племето. Той обяви Филип и Гого за най-добрите играчи и им заръча да довършат това, което са започнали. Лефтеров обвини Джаферович за отпадането на Мирела, което силно я засегна. Тя реши да разкрие двойната му игра пред Филип, което прерасна в спор помежду им.

Преди да излязат на Арената, двете племена трябваше да изберат своя последен капитан. Непобедимите, водени от мисълта, че може да изгубят своя лидер в утрешната битка, стратегически избраха Генчо. Мъжете в племето на Безстрашните решиха да върнат знамето в свои ръце, а Гого опита да се договори с Мани. Опитът обаче се оказа неуспешен и Джаферович отново зае капитанския пост.

Ще ескалира ли напрежението в племето на Безстрашните? С какви емоции ще изпратят двете племена своите капитани на Арената? Каква битка очаква Генчо и Джаферович и кой ще се окаже по-добрият? Последна капитанска битка с директни елиминации в “Игри на волята: България” – тази вечер от 21:00 ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 4 Отговор
    Това риалити вместо да става по-интересно към края, все повече взе да втръсва. Като недодялана реклама с Ванката.
  • 2 ами,

    4 1 Отговор
    Само за едно е права Джаферович.Лефтеров наистина играеше двойна игра.То се видя и от зрителя.Беше си с жените,едва когато Мирела излезе се присъедини към мъжета защото вече нямаше избор.Преди на съвети беше хъката-мъката.Не блесна и с нищо в игрите,иначе добро момче изглежда.
  • 3 ха ха

    6 0 Отговор
    Сега продуцентите са подготвили подходяща капитанска игра с пъзел накрая в полза на Евгения за да бие Генчо и забогатее с неговите грошове,че опищя орталъка че няма такива,ама като се скътава от битки как да ги спечели.Ето сега продукцията ще и помогне още веднъж.Само на капитанската битка между Филип и Алекса нямаше директна елиминация защото я спечели Филип,а не любимеца връзкар на продукцията.

    Коментиран от #5

  • 4 ......па

    3 0 Отговор
    И двете племена ще изпратят капитаните си с желанието да не се върнат,толкова е очеИзвадно избирането на Генчо от Алеко и трите му харпии.И никой от безстрашните не иска Джаферович да се върне, дори жените.
  • 5 Мдааа

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха":

    Позна братле.Наредено предаване.Няма го гледам повече.Много слабо замислено.До сега нямаше пъзели на елиминация и видиш на жабата и дадоха пъзел да елиминира Гената.Жалка продукция.