Last news in Fakti

31 Юли, 2013 11:57 1 049 0

Тодор дебютира с "1:0 за Мой" (видео)

  • тодор георгиев-
  • гласът на българия-
  • 1:0 за мой

Тодор Георгиев от „Гласът на България“ дебютира с песен и видеоклип към нея.

21-годишният изпълнител, който зае четвъртото място в музикалното шоу на Би Ти Ви, излиза с парчето „1:0 за Мой“.

Песента е дело на «Юнивърсъл България», които подписаха договор с Тодор след края на тв състезанието.

Георгиев е първият финалист от последното издание на „Гласъ на България“, който записа песен. Мелодията е в унисон с вкуса на певеца - той е стъпил твърдо в рока.

Върхът, към който се стреми, се състои в една дума - „Мюз“. Британската рок банда и нейният вокалист Матю Белами са идоли на младото лъвче от българската поп сцена.

Георгиев излиза на старта на своята кариера с диплома от столичното музикално училище, инструментът му е тромпет. Преди това е учил в Първа английска гимназия.

Заглавието на първата песен на Тодор е ексцентрично като самия изпълнител. Той е луд по екстремните стрийт изживявания.

С най-близките си приятели той често си устройва забавления, които изправят косите както на майка му, така и на минувачите. Веднъж събарят еко тоалетна, в която е едно от момчетата от компанията им. „Етюдът“ е заснет на видео, но не е предназначен за широката публика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА