Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 10:46 1 342 6

Есил Дюран избра джаза (ВИДЕО)

  • есил дюран-
  • джаз-
  • концерт-
  • другото лице

Тя споделя за битките, победите, музиката и любовта в живота

Есил Дюран представи джаз и световни поп класики, в комбинация със свои поп фолк хитове с нов аранжимент в концерта "Другото лице" на 29 октомври в Joy Station. В цифри събитието изглежда така - три месеца подготовка, 20 подбрани с любов песни, 10 души екип, над 60 минути пеене на живо. Тя споделя, че това е новият ѝ път.

С този концерт започва цялата поредица, наречена "Другото лице", в която изпълнители от различни жанрове представят репертоар, отличаващ се от музиката, с която са масово познати.

Родената в Хасково певица е известна като фолк изпълнителка, но всъщност има солидна подготовка - завършила е Националната музикална академия в класа на Ирина Чмихова със спезиалност "Поп и джаз пеене".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 1 Отговор
    Скоро ще я канят по митингите на ПП, да подгрява жълтовапветниците.

    Коментиран от #2

  • 2 Хабад

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    ти не си кошерен
  • 3 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Няма ли кой ,да им каже на тези момичета да не се излагат?!Не стига че чалгата е достатъчно противна за слушане ,сега и джазирано ама друг път ,нищо общо с джаза все е едно е в Шоуто на Слави ,едно време също така кофти свириха и не докарваха нито една песен в такта на реалната мелодия ,по мудно и фалшиво .Иначе на първата снимка Есил е много симпатична и стилно облечена .
  • 4 ......па

    3 0 Отговор
    Първо и виждам фотошопираната и разгологъзена визия,второ слушам лигавенето и по интервюта и ми се отщява да ми пее каквото и да било.Остава си кючекчийката на Доган и нищо друго.
  • 5 абе,

    4 0 Отговор
    Може да е завършила Националната музикална академия в класа на Ирина Чмихова със спезиалност "Поп и джаз пеене",но не може да пее.Просто няма глас като например Силвия Кацарова,Йорданка Христова,да не говорим за Лили Иванова.И джаза и е като чалгата-ха ха смехория.Джаз изпълняват Йълдъз Ибрахимова и Камелия Тодорова.Исмигюл е безкрайно далеч от тях.Нивото и е кръчмарско.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.