Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 09:27 4 135 13

Джаферович разказа за проблемите със здравето си и корекциите

  • евгения джаферович-
  • здраве-
  • пластични корекции

Евгения призна, че си е правила абдоминопластика заради диастаза след ражданията, също и липосукция

Евгения Джаферович се превърна в най-обсъжданият участник в "Игри на волята". Всичко около нея е повод за коментари - представяне, социална игра, отношения с останалите участници, контузии и какво ли още не.

Едно от най-често обсъжданите неща е парезата на лицето ѝ, наред с килограмите на инфлуенсърката. Всичко това тя коментира в интервю, където разказа какво точно се е случило.

Оказва се, че Евгения Джаферович е получила парезата около раждането на дъщеря ѝ. "Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и „колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия", разкри тя пред Eva.

Оказва се, че и Ваня Джаферович, съпругът на гримьорката, също се сдобил с пареза. "Шеговито се наричаме сем. Фациалис", разказва Евгения и допълва, че при Ваня състоянието е напълно излекувано.

Що се отнася до тялото на Евгения, тя споделя, че често хората, "криещи се зад снимки на цветя, пейзажи и всякакви картинки, не ги интересува дали нараняват някого" и обиждат наред. "Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого".

Евгения призна, че си е правила и естетически корекции. Става въпрос за абдоминопластика заради диастаза след ражданията, а след това си направила и липосукция. Допълва, че никога не е крила тези неща.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шерлок Холмс

    19 0 Отговор
    Тази е гримиьорка в нова тв и рекламно лице на основния спонсор на смешното ралити!
  • 3 Ггг

    27 1 Отговор
    Единственото, което ни интересува да е да спреш да ни се навираш отвсякъде.
  • 4 Хаха

    22 0 Отговор
    Трътла
  • 5 Соваж бейби

    13 1 Отговор
    Тази жена има емоционални проблеми с психиката ,възможно е да стане опасен ум !През цялото време се набляга че станала пухкава заради бременността.Никой не е и виновен че не е спазвала препоръките на доктора,човека казва не яж като за последно ,повече плодове ,има и гимнастика и плуване за бременна .Тази е яла за закуска 3 баници с боза, на обяд по едно пиле на грил с тройна порция картофи,за вечеря кифтета и кебачета с един хляб ,какво очаква ?Вредно е и за бебето ,някой хора страдат от лакомия ,любов към храната.И ако е била и преди това трътлеста ,предразположена към напълняване ето го резултата!Не са много мъжете които обичат дебеланки .
  • 6 Да се прекръсти на Евгени

    13 0 Отговор
    Абе, не може жена ти да се казва Ваня, а ти да се казваш Евгения! Да си смени името и няма да има проблеми.
  • 7 абе,

    21 1 Отговор
    Колкото и да четка имидж,тя и съпруга и са неприятни на 99% от зрителите именно заради начина по който играят в Сървайвър и Игри на волята - подло използвайки други играчи.Най-обсъждана е точно поради отвратителните си лични качества които затвърди в риалитито.И колкото и да се твърди,че това е само игра/ама за пари/ то ако я нямаш лошотията у себе си няма как да избие и в игрите.Да си гледат с чехльото бара и да спрат да се навират с телевизионни изяви защото ще продължат да събират само негативи като натрапват социална игра с минаването межу капките и с нокти и зъби да избутваш кадърните като се катериш по техните гърбовете за да успяваш.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мамул

    5 1 Отговор
    Ходете на поклонение в Мека! Може да получите изцеление.
  • 10 тудоресте

    4 0 Отговор
    Едър добитък...
  • 11 Свинерович

    4 0 Отговор
    Свинерович е такава напаст като теб и съпруга ти няма никъде освен в БГ ;)
  • 12 Ванко 1

    0 0 Отговор
    Поздравявам я с песента на Стоян Иванов - Змия
  • 13 Долна и подмолна

    1 0 Отговор
    Джафрата бе Долна и подмолна !Антипатична бе на 99% от зрителите