Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 12:32 2 042 5

Кевин Костнър се учи как да бъде перфектният родител за седемте си деца

  • кевин костнър-
  • баща-
  • родител-
  • дец

Един от синовете на Костнър ще участва в продукция със знаменития си баща, за да се сближи повече с него

Кевин Костнър се учи как да бъде перфектният родител за седемте си деца - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Животът на Кевин Костнър е всичко друго, но не и живот на мегазвезда с огромни филми зад гърба си. Извън шоубизнеса актьорът признава, че е обикновен семеен човек. 67-годишният Костнър разговаря с People за бащинството, докато промотира новия си документален филм „Yellowstone One-Fifty“ на FOX Nation, пише БГНЕС.

Костнър има три деца от съпругата си Кристин - синовете Кейдън, на 15 г., Хейс, на 13 г., и дъщерята Грейс, на 12 г. Той има и дъщери Ани, на 38 г., Лили, на 36 г., и син Джо, на 34 г. от бившата си съпруга Синди Костнър. Има и син Лиъм, на 26 г., от бившата си съпруга Бриджит Руни.

"Аз съм баща и съпруг, но светът не се върти около мен“, каза той пред сайта. „Когато не снимам филм, съм на педал със съпругата си, водя децата на дейностите им или ги чакам да излязат от някое парти. Хората имат погрешна представа за това как протича животът ми".

Костнър също така настоява, че просто се "опитва да разбере" как да бъде добър родител, както всеки друг баща и майка.

„Трябва да се занимаваш с тях", казва той пред изданието. „И да ги научиш да бъдат независими - и тъжната част от това е, че те стават такива. Аз съм като всеки друг родител: опитвам се да го разбера“.

Синът на Костнър Хейс ще се появи и в предстоящия епичен уестърн сериал "Хоризонт". Актьорът разкри, че е избрал сина си за екранен партньор отчасти, за да продължи да се сближава с него.

"В известен смисъл го направих нарочно, за да може той да прекарва време с мен. Същото се отнася и за Кейдън, същото се отнася и за Грейс", каза той.

Освен с родителските грижи Костнър е зает и с кариерата си в шоубизнеса, като два проекта са на първите страници на вестниците.

Хитовият сериал на Костнър по Paramount Network "Йелоустоун" се завърна за своя пети сезон миналата седмица, а новият му документален сериал по FOX Nation, "Yellowstone One-Fifty“, дебютира в неделя. Четирисерийният документален филм представя дългата и изпълнена с премеждия история на националния парк Йелоустоун, най-старият национален парк в Америка, и как суровата дива природа е станала защитена територия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Галина Колева,

    3 2 Отговор
    Наскоро му беше дадено признание и Благодарност от индианските общности за защитата и правдивото отразяване на историята и проблемите им.
  • 2 жена

    8 1 Отговор
    Един от най-любимите ми актьори! Талантлив, сериозен и привлекателен! Да е жив и здрав!
  • 3 АУУУУУ

    3 3 Отговор
    Стига сте ни занимава ли с тези мъжки "дзвезди". На кого отрочето паднало ,на кого му се правило на баща. Да им имаха проблемите другите хора.!
  • 4 Аз съм

    7 0 Отговор
    Пич отвсякъде!
  • 5 Много готин

    0 0 Отговор
    Да е жив и здрав !