24 Ноември, 2022 11:45 2 646 2

Джак Спароу се завръща: Джони Деп ще се снима в новия филм от поредицата "Карибски пирати"

  • джони деп-
  • джак спароу-
  • карибски пирати-
  • роля

Според британски таблоид името на Деп фигурира в списъка на актьорите, извикани за участие в снимките на филма

Джак Спароу се завръща: Джони Деп ще се снима в новия филм от поредицата "Карибски пирати" - 1
Снимка: Shutterstock

Американският актьор Джони Деп ще се снима в шестия филм от поредицата "Карибски пирати" - пет години след предишното приключение на капитан Джак Спароу, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Според публикация в таблоида името на Деп фигурира в списъка на актьорите и техническия персонал, извикани за участие в снимките на филма.

Изданието пише още, че пробните снимки за продукцията, чието работно заглавие е "Ден в морето" (A Day At The Sea), ще започнат през февруари във Великобритания.

Отбелязва се също, че проектът е на ранен етап и все още не се знае кой ще режисира новото приключение. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който участва в създаването на първите три филма.

В. "Сън" пише още, че петте филма от поредицата "Карибски пирати", първият от които излезе на екран през 2003 г., са донесли над 4,1 милиарда долара в международния боксофис, а самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона долара от тях.

Таблоидът припомня, че бъдещето на Деп във франчайза беше поставено под въпрос, след като бившата съпруга на актьора Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че твърденията на Хърд са клевета.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шири

    11 0 Отговор
    Ура,другари,това е една добра новина! Карибските пирати е хубав и интересен филм.
  • 2 Черната брада

    7 0 Отговор
    Браво. Карибски пирати без Деп няма да има и неможе да има. Неговият герой ни пленява пред екрана с уникална игра, чар и хумор. Пък и 300 милиона долара не са лоша оферта, може още малко да притисне....те си го заслужават.