Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 20:52 3 316 2

"Гласът" на "Фермата" си тръгна от риалитито

  • фермата-
  • гласът-
  • народна певица

От надпреварата за 100 000 лева я отстрани хандбалистката Камелия

Само три седмици преди финала на "Фермата" народната певица Лили, която беше обявена за най-красивия глас на риалитито, напусна състезанието. От надпреварата за 100 000 лева я отстрани хандбалистката Камелия, която е сред най-атлетичните и амбициозни участнички. Няколко дни по-рано тя прати у дома и Хепи Ванче, смятаната за непобедима шампионка от шестия сезон на предаването.

Камелия поведе в първия ден от извънредния дуел, като показа отличен баланс с топка за боулинг и по-голяма бързина в цепенето на ритловици. На следващия ден Лили обърна играта като се представи по-добре и на въпросите от Алманаха, и в стрелбата с пясъчни торбички. В решителната, пета битка, при рязането на греди, съперничката ѝ се амбицира, демонстрира изключителна сила и триумфира с резултат 8 на 7.

"Чувствам се като лошия герой във филма. Не мога да се зарадвам на победата си", каза Камелия след края на дуела, в който Лили влезе с контузени ръце.

Кожата на двете ѝ ръце се свлече, още докато цепеше ритловиците, но въпреки болката тя не се отказа и премина през всички изпитания.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Че кой го гледа това ?

    4 2 Отговор
    Само лузъри 😆
  • 2 Гого

    5 1 Отговор
    Разлигавила се е и е надула джуките