Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 11:57 4 679 3

В Монако очакват кралско бебе (СНИМКИ)

  • монако-
  • кралско семейство-
  • кралско бебе-
  • принцеса стефани

Принцеса Стефани от Монако ще става баба

В Монако очакват кралско бебе (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кралското семейство на Монако се увеличава с още един член, съобщава life.dir.bg, позовавайки се на сп. "People".

Луи Дюкре, синът на принцеса Стефани от Монако, и внук на Грейс Кели, и съпругата му Мари Шевалие очакват първото си дете. Те споделиха новината със симпатична публикация в Инстаграм в сряда с надпис на бандана на кучето си: "Скоро ще стана батко".

"Едно приключение е на път да започне", надписаха те към снимката.

Кученцето, наречено Палачинко, е вярна компания на Мари и Луи в много приключения, документирани на техните страници в мрежата. Мари изрази любовта си към своя домашен любимец през 2019 г.:

"От първия ден, в който се срещнахме, прекарвайки деня във влака, за да върнем това малко момче у дома, от Париж до Монако, знаехме, че животът ни никога няма да бъде същият. Това момче ни даде толкова много щастие и нямаме търпение да прекараме още толкова много години заедно. Обичаме те - мама и татко".

Луи и Мари, които са връстници, се запознават в нощен клуб в Кан през 2011 г. като по-късно откриват, че са съученици в близкия бизнес колеж. И двамата описват историята като "любов от пръв поглед".

Двойката сключи брак през юли 2019 г. Те имаха гражданска церемония, последвана на следващия ден от църковна в катедралата, където е била историческата сватба на бабата и дядото на Луи — Грейс Кели и принц Рение II, през 1956 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    3 1 Отговор
    Кралското семейство на Монако ЩЕ се увеличИ с още един член.......Луи Дюкре-синът на принцеса Стефани от Монако, (КОЙТО Е внук на Грейс Кели) и НЕГОВАТА съпруга Мари Шевалие очакват първото си дете.
  • 2 УВ лампа

    11 0 Отговор
    Има нещо източно в тази млада жена. Някой от родителите й. Или бащата е азиатец,или майката е азиатка.
  • 3 Дрън дрън та пляс

    4 1 Отговор
    И тук чакаме да видим какво изродче ще роди парламента