Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 15:15 3 244 9

Азис отказва да говори и пее на ромски език (СНИМКИ)

  • азис-
  • ромски език-
  • не говорим-
  • не пее-
  • популярност-
  • реклама

Изпълнителят се хвали с милиони гледания в мрежата

Азис е човек, който вече няма нужда от допълнителна реклама. Каквото и да пусне в социалните мрежи, певецът се радва на хиляди гледания и коментари.

Васил не е от изпълнителите, които се отличават със скромност, а дори напротив. Певецът често се фука с постиженията си в социалните мрежи, като по този начин със сигурност предизвиква гняв у недоброжелателите със самохвалството си. Този път фолк изпълнителят се изфука с милиони гледания на своите сторите в Instagram и гордо заяви, че неговите участия нямат нужда от реклама, тъй като местата се продават светкавично, предаде Телеграф.

"Моите концерти нямат нужда от предварителна реклама. Местата са разпродадени час след обявяването. И без това места няма! Защо да става излишна паника.?! И без друго половината желаещи остават отвън...“, отговоря Азис на въпрос на свои фен в социалната мрежа.



На запитване на друг свой почитател, който се интересува колко човека гледат сторитата му в Instagram, звездата отговаря лаконично: "Често удрят милион“. Най-интересната част от изповедта на Азис е тази, в която той заявява, че не знае що е ромски език и няма да запише песен на този език. "Такъв език аз не знам. Знам цигански. Поне по мое време така му викаха“, добавя гордо Азис.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ДУПНИЦА

    32 0 Отговор
    Браво на Васко че и той отхвърля това натрапено "ром" и се нарича циганин.
    Циганин не е обидна дума.

    Коментиран от #7

  • 2 Истината

    15 6 Отговор
    Чалгаджията от Учиндол и индивиди като този убиха напълно българската култура ! Честито !
  • 3 и кво от това?

    9 3 Отговор
    О неразумни и слабоумни юроде ?
    Защо се срамиш да се наречеш сиганин?
  • 4 Кмитева

    20 0 Отговор
    Човекът е прав. От векове се пише и говори за цигани, цигански нрави, цигански език, цигански песни и танци. Няма страшно да се наричат цигани. Те са си такива.
  • 5 Гошо тъпооооото

    7 0 Отговор
    Къв е тоз ромски език вееееее?

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Хихата

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гошо тъпооооото":

    Виж ся, явно туй е език, потопен в ром.
  • 7 Джон

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ДУПНИЦА":

    Е как да не е обидна дума "цигагнин"?
  • 8 .......

    4 2 Отговор
    Мани...разби илюзиите на всички чужденци от ЛГБТ.Хем обратен,хем с две деца хаха.Замина им пропагандата за намаляване на свръхнаселението чрез еднополова любов на вятъра.
  • 9 И аз да кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гошо тъпооооото":

    Циганин е обидна дума нещо което е липсващато звено между човека и маймуната в Дарвиновата теория нещо което е в пъти по-лошо от маймуната приличащо на човек, но не е нито човек нито маймуна зло което един вид паразит в човешко/маймунски облик има една болест която се казва циганалзмично разстройство това е когато бял човек слуша циганска “музика” изпитва жалост към тях и ги слага на равно с българите уповавайки се на еврепейски ценности и истанбулска диктатура разбираш ли всички сме били хора но това е грешно защото не всички сме хора. Всъщност ние белите хора българи носим на плещите си тези сатаниски създания циганите грижим се за тях храним ги дори ги оставяме да се забавляват като бият изнасилват и ограбват възрастни хора по селата а също така и деца. Ако не ми истрият коментара ще бъде прекрасно защото на който не му е ясно какво точно е циганин сега ще му стане.
    И моля ви нека да не наричаме тези нечленоразделни звуци цигански език че не ми е ясно как и с какви букви се пише. Братя българи скъпи съотечественици по наше време не ги пускахме да се качат в трамвай а те и не искаха защото знаеха че милицията не разрешава а вие сега ги пуснахте в сърцата си жалко за нас като нация скоро няма да ни има