Last news in Fakti

4 Август, 2013 15:48 2 810 0

Мъж се натрови с гъби

  • якоруда-
  • гъби
Мъж се натрови с гъби - 1
Снимка: БГНЕС

 

39-годишен мъж от Якоруда се натрови с гъби и по спешност е приет в реанимация на благоевградската болница, съобщи Struma.bg.

Али Салих най-вероятно е объркал печурката с отровен двойник. Приет е със силни коремни болки и повръщане във филиала за спешна помощ в Якоруда, от където е насочен за болницата в Разлог. След лекарския преглед и направени изследвания предвид силната интоксикация на организма е приет за интензивно лечение в реанимация в благоевградската болница.

На този етап състоянието му е стабилно, има готовност при нужда да бъде транспортиран за токсикология на столичния институт „Пирогов", съобщиха от болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА