Last news in Fakti

2 Декември, 2022 14:57 4 457 10

Алла Пугачова си направи пластична операция №30

  • алла пугачова-
  • певица-
  • естетична хирургия-
  • корекция-
  • пластична операция-
  • руска певица

Певицата отново се подмлади значително, но този път в ръцете на израелските лекари

Животът в Израел се отразява повече от добре на руската поп звезда Алла Пугачова, която отново тотално е променила външния си вид, забелязват феновете, които непрекъснато се интересуват от певицата. Примадоната се е възползвала от услугите на талантливите лекари, които работят в Израел, за да се подмлади до неузнаваемост, след като заедно със семейството ѝ взеха решение да напуснат окончателно Русия и да се установят далеч от родината, пише Флагман.

От колоритните снимки, които Пугачова споделя от новото си ежедневие, се вижда, че лицето ѝ е като на порцеланова кукла, въпреки че мегазвездата на руската естрада е вече на 73 години. Благодарение на поредната си пластична операция, чрез която Алла вече има по-изразени скули, опъната кожа на лицето, брадичката и шията, със сигурност може да мине за жена на половината от своята реална възраст.



Певицата от години е пристрастена към пластичната хирургия и никой не знае точната бройка на операциите, на които се е подлагала от чиста проба суета. Досега честта да подмладява лицето ѝ имаше руският пластичен хирург Артур Рибакин, който оперираше примата в петербургската си клиника. Откакто обаче тя се обяви срещу Русия заради нападението над Украйна и напусна родината си с еднопосочен билет, се налага вече да се доверява на израелските експерти в естетическата хирургия.

Още преди години, когато Алла бе с влошено здраве и претърпя сърдечната операция, лекарите ѝ бяха забранили да ляга под ножа, но изглежда предупрежденията на медиците не я плашат, че може да не се събуди повече от тежките упойки, продължавайки да подобрява външността си. За пръв път тя се разкрасява през 1991 г. със сериозна липосукция на бедрата и корема. Първият опит едва не свършва фатално. По време на операцията получава инфекция и след това лекарите по чудо спасяват живота ѝ.

Но Алла, изглежда, е простила гафа, защото след няколко години прави първия си лицев лифтинг. През 1996 г. – отново масивна липосукция, а година по-късно се сдобива с „холивудска“ усмивка – слага си порцеланови зъби, като премахва разстоянието между горните резци, нейна запазена марка. През 1998 г. следва нова корекция на лицето. През 2002 г. почитателите ѝ регистрират поредното подмладяване. Оттогава до 2022 г. почитателите ѝ смятат, че тя е преминала през още поне 20 операции – по една всяка година, а последната ѝ се твърди, че е под №30.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котка ученият

    22 2 Отговор
    Нито една концертна компания в Русия няма да посмее да предложи договор на Алла Пугачова. Днес това е равносилно на самоубийство.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Плашило

    13 1 Отговор
    Поредната.
  • 4 Адам Хилтън

    29 4 Отговор
    Напусна Русия, ама иначе безсрамно харчи пари придобити от концертите и в Русия, за суетни причини. А защо не напусне и Израел? Тя не знае ли че там се води геноцид срещу палестинците, или за нея мюсюлманите не са хора? Душата и хем много солидарна, хем много капризна с тая солидарност.

    Коментиран от #5

  • 5 Емил

    8 9 Отговор

    До коментар #4 от "Адам Хилтън":

    Интересно как съчетаваш любовта си към Русия и мюсюлманите?! Ти да не си нещо като Кадиров - обичаш руснаците, а мразиш собствения си народ?!
  • 6 Адам Хилтън

    23 1 Отговор
    Просто го намирам страшно интересно че НАТО много обичат мюсюлманите в Косово и Китай, обаче хич не им дреме за тези в Близкият изток.
  • 7 Отвратително

    12 1 Отговор
    На всичко може да направи корекция,но на милото,дори извънземен хирург не може! Галкин не го интересува, той харесва други мили работи!!!!
  • 8 Аааа лифтинг и подмладяване

    12 2 Отговор
    на личната карта може ли да си направи. Физически пълна развалина, в суратя. изпъната. Ми нека се самозаблуждава, че е млада. На мен не ми пречи.

    Коментиран от #9

  • 9 ДОДО

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Аааа лифтинг и подмладяване":

    ДА , ИМАШ МОЙТО "ЗА", САМО ДА ВНИМАВА СЪС ИЗПЪВАНЕТО, ДА НЕ СТАНЕ САКАТЛЪК, КОЖАТА ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕЕЕЕ, И НЯКОЙ ЧАСТИ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНАТ.... ?
  • 10 Луда,

    4 0 Отговор
    комплексарка, неестествена и в крайна сметка жалко плашило.