Last news in Fakti

5 Декември, 2022 09:57 5 927 0

Седмичен хороскоп за 5-11 декември

  • хороскоп-
  • зодии-
  • седмица

Вижте каква ще бъде тази седмица за всяка от зодиите

Седмичен хороскоп за 5-11 декември - 1
Снимкa: Shutterstock

Овен

През тази седмица ще имате много варианти за действие. Това се отнася най-вече до личния ви живот. Опитайте се да мислите далновидно. Не се хвърляйте на най-лесния вариант. Неговите последици може да бъдат прекалено краткотрайни и да доведат до разочарование. През почивните дни не пренебрегвайте домашните задължения, съветва iwoman.bg.

Телец

През тази седмица непременно опитайте нещо ново. Не рискувате нищо, само положителна промяна, която ще се отрази добре на всички сфери, в които очаквате развитие. Всичко, което направите от сърце, ще бъде успешно. Ако се опитате да манипулирате някого, това ще се обърне срещу вас по много неприятен начин. При това ще се случи в момент, когато най-малко го очаквате.

Близнаци

През тази седмица ще трябва да се преборите със себе си. Предстои ви важна задача, която не е задължителна, но изпълнението ѝ ще ви даде голямо предимство в сферата, в която искате да се развивате. В личен план отделете повече време в разговори с приятели. Те ще могат да ви насочат към правилния начин и вдъхновението, което толкова много ви липсва сега.

Рак

През тази седмица ще се наложи да вземете нелеко решение. Важното е да не се ръководите от емоциите си. Сега, както никога, трябва да сте рационални. Доверете се на партньора ви, особено ако ви е подкрепял през годините и е споделял несгодите с вас. В края на седмицата ще получите признание за дейността ви в професионален аспект.

Лъв

През тази седмица от вас ще се изисква да проявите търпение и разбиране. Ако не сте способни на това поради умора, просто споделете как се чувствате. Една кратка почивка ще се отрази добре на всички, въвлечени в ситуацията. Не се карайте с никого, просто бъдете искрени и добронамерени. Съобразявайте се с ресурсите си.

Дева

През тази седмица ще се случи преоценка на приоритетите ви. Душата ви ще си иска своето и нищо материално няма да може да замести важните липси. Най-добре се отдръпнете от материалното, за да постигнете нужното просветление. В края на седмицата вече ще се чувствате много по-добре. Опитайте се повече да не губите себе си.

Везни

През тази седмица ще получите много улеснения. Не се колебайте да ги използвате. Имате нужда да забавите темпото. Дори помислете дали да не си вземете кратка почивка. Отдайте се на мисли за предстоящите празници. Помислете варианти за подаръци. Включете въображението си и ви очакват много красиви моменти.

Скорпион

През тази седмица може да бъдете обзети от спомени. Някои от тях не много весели. Каквото е било-било. Няма смисъл да се натъжавате за неща, които не може да промените. Бъдете борбени и последователни. Със сигурност ви очакват прекрасни моменти, само трябва да направите крачка към тях.

Стрелец

Тази седмица ще се радвате на плодовете на усилията ви от последните седмици. Има с какво да се гордеете. Не започвайте прекалено сложни неща сега. По-скоро посветете времето си на изпипването на тези задачи, с които вече сте се заели. Вече е време да помислите с какви подаръци да зарадвате близките си.

Козирог

През тази седмица ви очакват много щастливи и споделени мигове със семейството ви. Ще се радвате на силата на взаимността и привързаността. В средата на периода може да ви изникне допълнителна работа - ще трябва да сте на линия. Почивните дни посветете на грижата за здравето и външния вид.

Водолей

През тази седмица ще трябва да преживеете предизвикателство. Сигурно няма да ви е лесно, но ако не мислите за трудността, ще се справите. Просто мислете за моралните норми и ги следвайте. По този начин няма как да сбъркате. След средата на седмицата всичко ще е много по-лесно. Ще ви е леко на душата и сърцето.

Риби

През тази седмица ви предстои битка. Бъдете последователни. Давайте си кратка почивка, преди да действате. Правете крачките си с достойнство и не позволявайте на нервите да ви подведат. Опитайте се да си представите как постъпката ви ще изглежда в очите на отсрещната страна. Всичко ще се развие по най-добрия за вас начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА