Last news in Fakti

6 Декември, 2022 08:27 3 303 3

Почина звездата от "Бар Наздраве" Кърсти Али

  • кърсти али-
  • бар наздраве-
  • почина

Тя бе на 71 г.

Почина звездата от "Бар Наздраве" Кърсти Али - 1
Снимкa: Shutterstock

На 71-годишна възраст почина актрисата Кърсти Али, съобщава CNN. Звездата, позната на зрителите с ролите си в хитовия сериал "Бар Наздраве" и филмите от поредицата "Виж кой говори", е издъхнала след кратка битка с рака. Новината съобщиха децата ѝ в личния профил на майка си в Twitter.

„С прискърбие ви съобщаваме, че нашата невероятна, борбена и любяща майка загуби битката с рака – болест, за която разбра наскоро”, се посочва в съобщението.

"Тя беше заобиколена от най-близките си и се бореше с огромна сила, оставяйки ни увереност в безкрайната си радост от живота и всички приключения, които ѝ предстоят", продължава изявлението на семейството. "Колкото и да беше емблематична на екрана, тя беше още по-невероятна майка и баба."

Носителката на две награди "Еми" е родена на 12 януари 1951 г. в Уичита, щата Канзас.

През 1982 г. Кърсти Али участва в „Стар Трек: Гневът на Хана“ и така попада в полезрението на критиците. От 1995 г. има звезда на Холивудската алея на славата, припомня NOVA.

Почина звездата от
Снимкa: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъгъл

    3 1 Отговор
    Плоха! Лека й земна маса на жената!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    ПОКЛОН
  • 3 Ал Бунди

    7 0 Отговор
    Да почива в мир! Всички помним такива култови ситкоми като Женени с деца, Бар Наздраве, Такси ..от хубавите времена на американското кино. Сега е една голема бозаджийница и нищо повече...