Last news in Fakti

6 Декември, 2022 14:32 2 319 1

Хилари Дъф е страдала от "ужасяващо" хранително разстройство като тийнейджърка

  • хилари дъф-
  • актриса-
  • певица-
  • хранително разстройство-
  • тийнейджър-
  • дисни

Звездата, чиято кариера започна в "Дисни", разказа колко се е тормозила, за да изглежда слаба

Хилари Дъф е страдала от "ужасяващо" хранително разстройство като тийнейджърка - 1
Снимка: Shutterstock

Хилари Дъф разказа за проблемите със здравето си, с които се е борила тайно като тийнейджърка.

Наскоро звездата, чиято кариера започва в "Дисни", сподели, че се е борила с хранително разстройство, когато е била на 17 години. "Заради кариерния ми път нямаше как да не забележа, докато всеки ден съм пред камера, че актрисите са кльощави", казва 35-годишната звезда за австралийското издание на Women's Health. "Беше ужасяващо."

С течение на времето актрисата се научава да обича тялото си - и силата си.

"[Оценявам] здравето си, отдавам се на дейности, които ме карат да се чувствам силна, вместо да подобрявам само външната част на тялото си", добавя майката на три деца, омъжена за Матю Кома. "Прекарвам време с хора, които ме карат да се чувствам добре и споделят сходни възгледи за здравето и позитивното отношение към тялото, както и за достатъчно сън и баланс в храненето ми."

Треньорът Доминик Лидер със сигурност е помогнал да промени гледната ѝ точка.

"Не мисля, че тя ще има нещо против да го кажа: да, фитнесът и здравето ѝ са изключително важни за Хилари", казва той пред списанието. "Но за нея по-важни са семейството и работата. Когато се прибере от работа, тя иска да прекара време със семейството си, защото прекарва много малко време с тях, когато е натоварена с работа, така че всеки момент е от значение."

Както обяснява Лийдър, подходът му към тренировките на актрисата е свързан с устойчивост.

"Когато се запознах с Хилари, решихме да се съсредоточим върху тренировките със съпротивление, защото искахме да изградим чиста мускулна маса и да ускорим метаболизма ѝ", разкрива той. "Диетата ѝ също беше огромен фактор и исках да съм сигурен, че тя приема правилното количество хранителни вещества за целта, която се опитва да постигне."

Лийдър отбеляза, че тъй като Дъф има натоварен график както в работата, така и при семейството си, фитнес целите ѝ невинаги са на преден план, но при прилагането на холистичен подход към обучението ѝ е позволило да намери комбинацията, която работи за нея.

"След като постигна първоначалната си цел, трябваше да намерим нова цел, съобразена с [нейните приоритети]", продължава той. "Поставянето на новата цел [с Хилари] беше борба. Това, към което в крайна сметка се насочихме, беше да запазим това, което имаме, като същевременно имаме фантастичен баланс между работата и живота, който е важен за нея."


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    2 3 Отговор
    Късите и крачка са я хвърлили в депресия. Пък и е руса ...