Last news in Fakti

8 Август, 2013 16:01 3 158 1

Аплодираха Лили Иванова по суша и море

  • лили иванова-
  • концерт-
  • лозенец-
  • hacienda beach

На 14 август в Лозенец предстои концерт на Васил Найденов

Лили Иванова успя да взриви публиката в Hacienda Beach в Лозенец. Примата изнесе уникален спектакъл на метри от морето и пя около два часа за отбраната публика. Музикалното събитие на Лято 2013 се осъществи благодарение на Ендевър Ентъртеймънт и момчетата от Könige Event Team. Поп звездата бе очарована от организацията и лично се поклони на собственика на Hacienda Beach Димитър Тодоранов, който е основният виновник за събитието.

Концертът започна с подгряващото изпълнение на Миленита и нейната нова група Funky Miracle. Преди Лили да се качи на сцената местата си заеха музикантите от бенда й – Огнян Енев (пиано и тромпет), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Вачев (барабани и перкусии). Спектакълът се състоя на брега на морето, на 15 метрова сцена, издигната буквално във водата. 

Лили Иванова остана вярна на стила си в черно и се довери на любимата си дизайнерка  - белгийката Ан Демюлеместер. Както винаги, за визията си тя разчита само на себе.си. Певицата поддържа директен контакт с модните къщи и носи само pret-a-porte.

Известна със спартанския си режим на хранене, Лили направи изключение този път и ден преди концерта вечеря риба сафрид и салата от белени домати. Пи само вода, без грам алкохол. В деня на изявата тя спази желязното си правило – не вкуси нищо.

Лили Иванова и оркестърът й поднесеха на публиката смесица от джаз, поп, латино и рок парчета, като почти всички песни бяха от нейния последен албум LI.

Присъстващите занемяха веднага след началото, когато прозвуча първият голям хит за вечерта - "Стрелките”. Последваха "Невероятно", "Искам те", както и “Ти не си за мен” – песента, в чието видео участва Мариус Куркински. С емблематичното “Камино” Лили накара публиката да стане на крака. Повикана няколко пъти на бис, звездата удължи програмата си, като вместо предвидените час и половина пя цели 2 часа.

Освен верните фенове от България, изявата аплодираха много руски и гръцки туристи, които са специално в Лозенец, за да присъстват на концерта. Сред публиката имаше и доста българи от чужбина, които прекарват ваканцията си в родината. Интересът към събитието беше толкова голям, че на хълмовете в близост до Hacienda Beach бяха накацали рояци хора, а в морето плуваха няколко корабчета и лодки с почитатели, които не се бяха вредили за билети.

В публиката на концерта бяха забелязани и редица популярни личности – Мис България  2011 Ваня Пенева, поп-фолк певицата Алисия, рапърът Бобо, деветкратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, Ирина Флорин, Маги Джанаварова, представители на бизнеса – собствениците на Булгартабак, Аt engeneering 2000,  Винпром Пещера и Градус.

На 14 август в Hacienda Beach голям концерт ще изнесе и другата родна поп легенда Васил Найденов. До края на месеца в актуалното заведение край морето ще пеят Орлин Павлов и Любо Киров.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Човек и добре да живее умира!