Last news in Fakti

9 Декември, 2022 22:30 5 241 15

7 неща, които никога не трябва да правите за един мъж

  • жена-
  • мъж-
  • отношения

Много от тях ще ви изненадат

7 неща, които никога не трябва да правите за един мъж - 1
Снимкa: Shutterstock

Няма такова нещо като предпазливост в една връзка. В отношенията с мъжете е важно да изразявате правилно емоциите си и да се уверите, че не излизат извън контрол.

Можете и трябва да направите много за един мъж. Но има и други, които просто не бива да правите вместо него. Много от тях ще ви изненадат. Ще трябва да научите някои неща за психологията на любовта и взаимоотношенията, ако искате удължите щастливите ви моменти заедно.

Да му се откривате напълно

Много дами сега си мислят: „Какво да не му се откривам, та ние сме женени от 10/20/30/40 и така нататък години. Той знае и кътните ми зъби.“ Ето как - поддържайте винаги някаква интрига. Помислете - когато човек изгледа филм, довърши книга или изслуша история, той вече губи интерес към нея, дори ако тя е буквално спираща дъха. Същото се случва и с мъжете във връзките. Те ви четат и тогава вие им казвате или показвате, че всичко е свършило. „Шоуто свърши, съжалявам, скъпи!“. Не се прави така. Ако искате дълга и силна любов, винаги се опитвайте да изненадвате мъжа и никога не харчете всичките си козове наведнъж.

Да прикривате силата си

Не бива, а и няма как да скриете силата си. Ако сте по-находчиви от него, покажете му го. Ако печелите повече от него - защо не? Не е нужно да се притеснявате кой какво може да прави от вас двамата. Важното е какво ще получи семейството ви като цяло от това. Не го ръчкайте нон стоп с неспособността да се защитите психологически. Не се страхувайте да го защитите от чуждите атаки, доколкото можете. Основното е да не му натяквате за недостатъците му. Той трябва да е уверен, че е най-добрият за вас. Ако криете емоциите относно това, това ще навлече големи проблеми в бъдеще.

Да сте с него от съжаление

Това само ще влоши нещата – и за вас, и за него. Абсолютно винаги, когато нещо се прави от съжаление, в крайна сметка всичко се превръща в един голям проблем. Човек сам трябва да решава проблемите си. Ако той не може да се абстрахира от тях или да ги разреши, не му правете лошата услуга като подновите връзката, примерно, само защото е разорен. Това е най-ужасното нещо, което можете да му причините.

Да правите всичко за него

Това е нормално, но само ако му сте му по-голямата сестра, майка или баба, а той е на 5 години. Ако не искате да ви лежи на гърба и да не да носи пари в къщата, да не помага в домакинстването и отглеждането на деца, тогава в никакъв случай не отнемайте задълженията му от него. Това е много опасно за съвместното щастие и за двама ви. Вие ще покажете желанието си да ръководите и да бъдете силни, а той ще стане търтей и ще спре да ви уважава. Както и себе си, между другото.

Да сте друг човек в негово присъствие, а не себе си

Бъдете себе си. Това е основното правило, особено, когато връзката е в начален етап. Ако вашият мъж харесва разкрепостени момичета, не се правете на такава, ако не сте, само и само за да му се харесате повече. Ако мъж е с вас, значи той мисли, че сте това, което сте. Когато ролята ви се провали, това ще го шокира. И последствията няма да са от най-приятните.

Да го боготворите

Не трябва да се прекланяте пред мъжа и да изпълнявате всичките му капризи. Има ситуации, в които това е приемливо, но те са рядкост. Вие трябва да имате самочувствие. Мъжете не харесват жени, пълзящи на колене. Има и луди, разбира се, на които това може да се хареса, но сега не говорим за тях. Бъдете себе си и не се опитвайте да угаждате на мъжа с цената на собственото си унижение. Това ще доведе само до раздяла.

„Той не искаше, той ме обича“, „Той просто е сприхав“. Когато мъж бие жена си, това е показател за невероятно силно желание за доминиране. И белег за нулево самочувствие. Бягайте възможно най-далече от такъв и не му прощавайте подобни злодеяния. Няма значение дали е бил пиян или трезвен. Нищо няма значение. Ако ви е посегнал, бягайте от него. Не му правете услуга, като го защитавате. Това е точката от която няма връщане назад. Колкото по-рано осъзнаете това, толкова по-добре за вас.

Отношенията между мъжа и жената не са просто пластилин, от който можете да изваете каквото ви душа иска. За да направите любовта по-силна, задължително избягвате грешки от горния тип. Не забравяйте, че в много отношения успехът на брака и любовта зависи от жената!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ева Лореда 👸

    3 10 Отговор
    Аржентина 2 Нидерландия 1 ,хубав развой ,тая вечер Аржентина ще ги бие с още четири гола 6 на 3 ще бъде ,Аржентина на полуфинала ,дай боже и на Финал ,и спечелено световно първенство ,Аржентина футболен Шампион на планетата
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Адам Хилтън

    22 0 Отговор
    С други думи, мъжът според нас е мазохист и животно което не заслужава искреност, компромиси, състрадание, грижа или ценене.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лорд Минчу

    19 3 Отговор
    И с какво, ще ви помогне това мъжемразство?!
    Ама, щом искате да си живеете с котки и китайски вибpaтopи, дерзайте по тия съвети!
  • 12 Всички знаят

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ева Лореда 👸":

    Не трябва да се прекалява с алкохола!
  • 13 Евроаталтика

    14 2 Отговор
    Феминистите пак почнаха да напират. Още малко и ще се осъзнаете когато дойде суровият живот и искате мъж за подкрепа и стабилност да се опрете, но видите единствено подкрепа от вашата котка!
  • 14 Хаха

    10 4 Отговор
    В един свят 100% построен и поддържан от мъже, мястото на жената е в кухнята.
  • 15 на Лора и на Венелина

    8 0 Отговор
    Неолибералните глупо те вини.
    В началото нс Камасутра е казано:
    Мъжът е господар на жената и роб на нейната любов.

    Коя от тезите е преминала проверката на времето? А?