Last news in Fakti

14 Декември, 2022 12:48 8 619 4

Мирела от "Игри на волята" разгорещи мрежата с провокативно ВИДЕО

  • мирела-
  • игри на волята-
  • танци-
  • провокация

Танците са най-голямата ѝ страст

В тазгодишния сезон на "Игри на волята: България" жените показаха сила и качества на Арената, които дори някои от мъжете не притежават. Напълно заслужено се бориха до последно, за да достигнат до финала. Е, в крайна сметка видяхме жена на финал - Виктория, така че нямаме право да говорим за несправедливости в играта. Всички бяха изправени наравно в тази битка.

Наред със силата момичетата показа и естествена красота сред мъжете, която няма как да бъде пропусната. За най-симпатична участничка, особено на мъжкия пол, е смятана Мирела, която в реалния живот владее хората около себе си с танци, тъй като тя професионално се занимава с това и е наистина много, много добра. Със сигурност това е едно от нещата, с които е спечила някога Лефтеров, а и неслучайно родни звезди ходят при нея на уроци - сред тях е плеймейтката Моника Валериева.

View this post on Instagram

A post shared by Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

След излизането си от предаването красивата варненка стана истинска инфлуенърска находка. Времето ѝ през целия ден е плътно запълнено от всякакви ангажименти с реклами, но за танците Мирела винаги намира време. Наскоро самата тя сподели, че с тях се чувства жива и чрез тях забравя проблемите си - поне за малко. Определено това е най-голямата ѝ страст, която е успяла да превърне и в професия, пише каналът Vbox7.

Вчера вечерта моделката отново беше на инфлуенсърско събитие по повод новата книга на Славена Вътова, но преди това тя качи в стори видео с много провокативни и палави движения от дома си в спортно екипче. Личи си, че влага голяма страст в танците и по нашите скромни разбирания доста добре се справя - няма кака да не я хареса човек.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един проблем най-много и тежи!

    6 1 Отговор
    Гроздева казала на Валери: "само през трупа ми"!
  • 2 Жак

    14 1 Отговор
    Докато не се пусне от тоалетната как се исожда по голяма нужда няма лайк. Публикувайте новини за истински сърцати хора, а не за поредната заголила .ъз.
  • 3 ами,

    16 1 Отговор
    Хубаво момиче е Мирела но 90% от кифлите се чекнат така.И ако не се образова и придобие нормална професия и култура ще залезе както и /изгря/.Поредната за която ще важи/Тя танцува само едно лято/.Жалко е, че много млади момичета с потенциал към които природата е била щедра откъм външен вид разчитат само на него и не разбират че това далеч не е достатъчно да ги направи класни жени.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.