Last news in Fakti

12 Август, 2013 12:35 1 328 0

Виктория Бекъм: Аз съм напълно обикновен човек

  • виктория бекъм-
  • дизайнер-
  • обикновен

Не зависимо, че дизайнерката Виктория Бекъм не излиза от медийното полезрение на Острова, а името й присъства в почти всяка една класация, то съпругата на Дейвид твърди, че е съвсем обикновена жена, която предпочита да си остане вкъщи и да влезе в ролята на майка и съпруга, вместо да си губи времето по бляскави тържества.

„Честно казано, когато децата си легнат, предпочитам да работя или да си сложа маска за лице и да си оправя веждите. Ние сме като всички нормални хора", сподели експевицата пред австралийския Vogue.

„Ние се гордеем с Дейвид и го подкрепяхме през последните 15 години във всичките му решения, свързани с кариерата. Той бе вдъхновение не само за децата ни, а и за милиони хора по света. Сега просто се вълнуваме от възможността да прекарваме повече време с него", допълни Виктория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА