Last news in Fakti

17 Декември, 2022 08:52 4 314 21

Родните ВИП-ове с луксозни подаръци за любимите си

  • луксозни-
  • автомобили-
  • подаръци-
  • вип

Звездите у нас са с широки пръсти, когато стане дума за подаръци на своите любими същества

Лъскави лимузини за десетки хиляди левове. Маркови бижута и аксесоари. Далечни екскурзии на екзотични дестинации. Всичко това отива за любовници или мамини синчета и щерки. ВИП-овете у нас са с широки пръсти, когато стане дума за подаръци на своите любими същества.

Един от безспорните фаворити за номер 1 по разточителност сред родните звезди е вездесъщата Софи Маринова. Наскоро ромският славей от Етрополе ощастливи сина си Лоренцо, който тръгна по нейния чалга музикален път, с часовник за хиляди левове. Преди това изпълнителката на "Стари рани" изненада синковеца с тузарски джип за абитуриентския бал, пише "България Днес".

Лоренцо побърза да се изфука с новата скъпарска джаджа в социалните мрежи и благодари на прочутата си майка за поредния луксозен подарък.

Софка купила часовника в Дубай, откъдето се завърна неотдавна. Именно там тя набелязала отчитащото време средство за бона и със златно покритие.

Гласовити силиконки в гилдията на лекия жанр отдавна се радват на щедри дарове от своите възлюбени. Кога открити, което е голяма рядкост, кога скрити зад обектива на поредния екзотичен плаж.

Мария определено е сред фолкпевиците, които умее да владее мъжките сърца и да се радва на тяхното внимание не само под формата на любов и грижи, но и в материален план. Заралийското миньонче сама се похвали през лятото на 2021-ва в социалните мрежи изгората ѝ Мирослав какъв скъпарски Mercedes ѝ е подарил. Тогава тя не скри огромното си щастие и благодари на любимия си мъж за прекрасния подарък.

Оттогава изпълнителката на "Спомен" може да бъде видяна в различни и все тузарски лимузини. От Bentley, за което се говори, че е подарък от Мирослав за рождения ѝ ден, през мощен джип за над 200 бона.

Преди това Мария бе обгрижвана подобаващо и от тогавашния си любим Християн Гущеров. И в тази любовна връзка миньончето се радваше на щедри подаръци, един от които, според близки до двамата, е страховит джип Range Rover за 200 бона.

Родните ВИП-ове с луксозни подаръци за любимите си



Много преди сегашните фолкаджийки да се обясняват в любов на гаджетата си онлайн за скъпите подаръци на четири колела, Андреа имаше с какво да се похвали. Русокосото изкушение получи като подарък джип от възлюбения си Кубрат Пулев още през 2007-а.

Родните ВИП-ове с луксозни подаръци за любимите си



Европейският шампион по бокс спретна изненадата за своята любима по случай първата годишнина от връзката им. Празникът започнал с романтична вечеря в ресторант, а на излизане пред заведението се кипрело чисто ново черно BMW X5, опаковано със сребриста панделка.

"Не съм очаквала такъв подарък, Кубрат много ме трогна и развълнува", сподели тогава изпълнителката. 15 години по-късно двамата са разделени и не е ясно какво се случва с возилото.

Със син звяр на пътя е и бившата синоптичката Деси Банова. Русокосата фурия получила огромния мерцедес като сватбен подарък от съпруга си Росен Плевнелиев, твърдят запознати. С джипа Банова катастрофира на столичния булевард "Цариградско шосе", след като бус я удря отзад. Изгората на президента (2012 - 2017) пострада леко и след преглед във ВМА бе изписана за домашно лечение.

Родните ВИП-ове с луксозни подаръци за любимите си


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    33 2 Отговор
    Отварачката такива лимузини получава , че като и ударят шута , си ги прибират обратно !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 2 Отговор
    ВСИЧКО е до ВРЕМЕ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор
    СОФИ МАРИНОВА е била ЖЕНЕНА и за ДАЧО неин БРАТОВЧЕД от СЕЛО АЛТИМИР БЯЛОСЛАТИНСКО а ЛОРЕНЦО е от КРЪВОСМЕШЕНИЕ и е от СОФИЕ и ДАЧО
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този

    27 0 Отговор
    Лоренцо е ненормално недоносче, като Емрах на Стораро. Родителите им са прости и в комбинация с пари се получава грозен резултат. Лошото е, че ще направят беля с тези мощни коли, които управляват, а нямат акъл за това.

    Коментиран от #12

  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 0 Отговор
    С такива ВИП-ове , до ТУК се докарахме ‼️
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 681

    18 3 Отговор
    Тези ли са Вип??? Ти си болна
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Този":

    СЪГЛАСЕН съм с ВАС
  • 13 Духалка

    16 0 Отговор
    Тези лимузини не са подарък, а са лизинг и смокинг.
  • 14 ха ха

    18 3 Отговор
    Изброените са випове колкото аз съм космонавт.Снимката на Софка и Лоренцото е нагледен пример за сигания.
  • 15 Лорд Минчу

    18 0 Отговор
    Някой може ли да ми преведе от мисирски на български!? :
    "Именно там тя набелязала отчитащото време средство за бона и със златно покритие."?
    🙄

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "Лорд Минчу":

    Венито е изяла десетката преди бона ;) ама при копи пейст за кликбайт надник, тва няма никво значение....
  • 17 Рататуй

    15 0 Отговор
    А данъчните спят ли спят.То на Софка парите, неясно от къде, след гафа с бежанците…
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 123456

    2 0 Отговор
    Не мисирки , не ....друго ще да е ...
  • 20 Чичо Тони

    4 0 Отговор
    Скъпи искам да ми подариш нещо лъскаво, което вдига от 0 до 150 за 3 секунди. И получила кантарче.
  • 21 луксозни

    1 0 Отговор
    мерцедеси, бентлита, нещо НАП май спи зимен сън, Лихвар бил, чалга певица била, родни ВИП персони, ако тези са ВИП, аз съм третият български космонаФт, не ни ангажирайте вниманието с тези псевдо персони прочели заглавията на две книги през живота си, със сигурност от тях ме делят два вагона книги, и доста сиво вещество, но нали пошлото и простащината се котират повече, и за интелигентните хора няма място в този чалга свят и общество.