Last news in Fakti

20 Декември, 2022 10:19 2 305 14

Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета с Джони Деп

  • амбър хърд-
  • джони деп-
  • дело-
  • споразумение

Тя нарече решението си да се споразумее с Деп "много трудно"

Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета с Джони Деп - 1
Снимка: Shutterstock

Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета с бившия си съпруг Джони Деп, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Актрисата публикува пост в Инстраграм, от който става ясно, че тя ще приеме решението на съда по делото срещу нея, заведено от бившия ѝ съпруг Джони Деп. Тя нарече решението си да се споразумее с Деп "много трудно".

Амбър Хърд добавя, че това решение е следствие от "дълго обмисляне".

Актрисата беше осъдена на първа инстанция да плати 10,3 млн. щатски долара обезщетение на бившия си съпруг. Деп, от своя страна, трябваше да плати 2 млн. щатски долара на Хърд. Съдът във Феърфакс, Вашингтон, реши, че и двамата съпрузи са били оклеветени един от друг, но все пак щетите, нанесени на Джони Деп, са по-големи.

Решението, с което Амбър Хърд изненада последователите си, идва, след като звездата от "Аквамен" обяви, че ще обжалва решението в полза на Деп. Тя беше осъдена за клевета заради статия във "Вашингтон пост" от 2018 г., в която описва себе си като оцеляла след домашно насилие. Адвокатите на Джони Деп обявиха, че това са фалшиви обвинения. През юни т.г. съдът излезе с решение в полза на Деп. Хърд трябваше да плати 10,3 млн. щатски долара за репутационни щети на бившия си съпруг.

В поста си в Инстаграм 36-годишната Амбър Хърд написа, че е защитавала своята истина и че животът ѝ е бил съсипан. По повод делото на Деп срещу "Нюз Груп Нюзпейпърс" във Великобритания Амбър Хърд каза, че е била оправдана от справедливата съдебна система. "Съдът разбра, че съм жертва на домашно и сексуално насилие", каза Хърд. Според нея съдът в САЩ е пренебрегнал преките доказателства за насилие. Популярността и силата имаха по-голяма роля в процеса, добави тя.

"Жените не трябва да се изправят пред банкрут за това, че са казали истината", каза Амбър Хърд.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Изкуствовед

    3 20 Отговор
    Амбър е една много красива дама. Буквално красавица! Не разбирам, защо Деп не е направил възможното да запази брака си. Най малкото да си родят и отгледат дете, което да засили връзката помежду им.
  • 3 Мнение

    3 1 Отговор
    И двамата са виновти и жалко, че пръскат луди пари, за да хвърлят кал един върху друг и да стават за сеир на целия свят, като всеки иска да се изкара жертва, а другия виновен! Когато една връзка не те прави щастлив, най-нормалното нещо е ... да си тръгнеш и да търсиш другаде своето шастие, а не да се натискаш там, където конфликта есщалира все повече и повече!
  • 4 да да

    7 0 Отговор
    Ще се разплача..американски прелести..
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Посетител

    3 8 Отговор
    Красива жена.Направо прелест! Джони Деп загуби красиво цвете.
  • 8 Антон

    6 2 Отговор
    Да би мирно стояло, не би чудо видяло!

    Коментиран от #10

  • 9 Преминаващ

    2 5 Отговор
    Прелестно красива! Богиня.
  • 10 Оня с коня

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Антон":

    Тя е красива жена Антоне. Това нежно цвете иска внимание, любов от мъжът. А, на Джони му светят очите, харесван от жените и се е поддал....? Никоя жена не обича мъжът и да изневерява. И логично почват крамолите...Следва развод и край на връзката Елементарно! Елементарно Уотсън.

    Коментиран от #11

  • 11 Антон

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Оня с коня":

    И затова се изхожда в леглото? Според мен има психически проблем. Не мисля Джони Деп за безгрешен, но се доказа с процеса, че А. Х лъже нагло.
    А красотата не е извинение.
  • 12 Калбо

    6 0 Отговор
    Да наистина Амбър е много красива прелестна жена но същевременно и откачена замислете се защо най-богатия човек Алън Мъск я изостави защото е откачена хлопа и дъската артистът от аквамен забравих името му той също твърди че много е трудно да се работи с нея
    Тя наистина е много красива но за съжаление понякога това не помага да съжителстваш с някого
  • 13 Порно

    2 0 Отговор
    Тая , както и едно наше Дианче , си сложи табела - "Стой далече от мен"
  • 14 Психо

    1 0 Отговор
    патка и лъжкиня на 100%! Който е гледал поне малко от процеса, ще му стане ясно... Който не е, е свободен да си вземе това "прелестно цвете, красавица и богиня" у тях!