Last news in Fakti

24 Декември, 2022 12:50 5 561 5

Исус Ангелов - уличният музикант, който може да изсвири всичко (ВИДЕО)

  • исус ангелов-
  • акордеон-
  • музикант

Той има много музикални инструменти, но сърцето му избира акордеона

Исус Ангелов - уличният музикант с акордеона, който свири от ръченица до АC/DC. Може да бъде срещнат на най-известната улица в София - „Витошка”. Докато се разхождате из центъра на столицата, непременно се ослушвайте, за да не пропуснете магьосника с акордеона.

„Хем Исус, хем Ангелов. И се превръщаш в ангел на спасението – да създаваш усмивки. От 6-месечни мъници до хора на 100 и нещо. Това е най-красивото нещо”, обяснява той пред NOVA.

Исус свири на много инструменти, но сърцето му избира акордеона. „Чуден инструмент. Казах си, че трябва да съм малко по-различен. Не само народна музика, сръбска, балканска. Хората мислят, че акордеонът може само ръченица. И изведнъж вкарваш Горан Брегович”, сподели музикантът.

Съвсем като другия Исус, казва, че прощава на другите. По-трудно прощава на себе си. „Ако човек е готов да прости на себе си, да се пречисти по някакъв начин, е готов да прости и на хората, на които има да прощава. С цялото си сърце съм готов да простя”, казва мъжът.

Той излиза да свири навън, не за да събира пари, а енергия, а и да дава енергия. „Аз се зареждам от хората”, обяснява Исус.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 5 Отговор
    ТАЛАНТ
  • 2 Верно е

    5 9 Отговор
    Добре свири цигането с баща му. Особено музиката от филма Кръсника
  • 3 Тошко

    6 3 Отговор
    Кой го казва това? Има ли право да дава оценки?.... Това може да го каже само един уличен СЛУШАТЕЛ.
  • 4 ИСУС МАСУС..

    6 2 Отговор
    ИСУС батко... поредния сиганин! Чуеш ли адам и исус имена, ясна работата....
  • 5 Анонимно

    4 1 Отговор
    Личи си че има в себе си кръв на Борис Карлов. Шапка свалям на това талантливо момче!