Last news in Fakti

28 Декември, 2022 15:18 4 081 6

Коледен сексапил (част 2): Клоуи Терае (СНИМКИ)

  • клоуи терае-
  • коледа

Днес наред е „Ледената кралица“, която просто нямаше как да остане извън поредицата ни

Както обещахме, ето ви и втората част от поредицата ни „Коледен сексапил“, където вече видяхме Захия Дехар в оскъдното ѝ бельо в компанията на снежния човек и еленчето.

Сега обаче е ред на любимката ни - Клоуи Терае, която просто нямаше как да пропусне възможността, за да се разсъблече за социалните мрежи по повод празника.

Дори беше трудно да поберем селия ѝ сексапил тук, тъй като тя бе особено активна в последните дни.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Професор

    13 2 Отговор
    Няма ефект. Разгледах снимките и си бpъкнax долу и едвам го открих.
  • 3 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    14 0 Отговор
    Не всяка голотия означава сексапил...
  • 4 Подутина

    7 0 Отговор
    С рая заешка уста …. е за хирургията!
  • 5 Йеронимус БОШ

    3 0 Отговор
    А мис Бикини , която носи името Борислава Йовчева , пред кого ли показва своя коледен , новогодишен и великденски сексапил ? Проучете и тази тема де ! И ни дайте и симки. Ще сме много благодарни да видив това , което Бойко е опитвал ! И ний сме хора , не само той ! Нали ?
  • 6 Констатираща

    1 0 Отговор
    Нищо особено и именно затова се опитва да се себедокаже. Обикновено хората, които имат някакви комплекси, демонстрират противоположното, не толкова, за да се харесват от другите, колкото да се убедят в това, което искат.