Last news in Fakti

29 Декември, 2022 13:15 5 926 15

Предсказанията на перуански шамани за 2023 година

  • шамани-
  • предсказания-
  • 2023 година

Древните предсказания отредиха, че мир между Русия и Украйна ще бъде сключен през август

Предсказанията на перуански шамани за 2023 година - 1
Снимка: Shutterstock

Перуански шамани за поредна година направиха своите предсказания за най-важните събития в предстоящите 365 дни, съобщи БНТ.

Традиционният новогодишен ритуал се провежда на връх Сан Кристобал в предградията на столицата Лима. Войната в Украйна, здравето на футболната легенда Пеле и природни бедствия бяха темите, за които шаманите отправиха своите запитвания.

Древните предсказания отредиха, че мир между Русия и Украйна ще бъде сключен, но очакванията са това да стане около месец август.

Пеле, според шаманите, ще почине през следващата година. Сред останалите предсказания са голямо земетресение някъде в Северна Америка, както и още природни бедствия.

Перуанските шамани направиха и ритуал, с който да успокоят духовете и да привлекат позитивна енергия за следващата година. А за нас остава да се надяваме този ритуал да е дал резултат.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка🧙🧛🦹‍♀️

    1 5 Отговор
    Аз съм най добрата този на снимката е самозванец.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Едно

    6 3 Отговор
    От предсказанията , които ви направих преди време , се потвърждава от перуанците ! Ще видим за останалите . Както ви казах тогава , който прочел , прочел !

    Коментиран от #7

  • 4 ИСТИНА

    5 13 Отговор
    И УКРАЙНА СИ ВРЪЩА ИМЕТО ОКРАЙНА РУСИ.
  • 5 Оракул

    7 18 Отговор
    Много точно го е видял : мир между Русия и Украйна, а не между РФ и Украйна, защото РФ през идващото лято няма да има.

    Коментиран от #9

  • 6 12"12

    26 4 Отговор
    Забележете къде се месят фондации и НПО от рода на БХК, ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ и подобни бокори– месят се в медиите, в културата и в образованието. Както се казваше в една древна поговорка – ако искаш да унищожиш врага си – образовай децата му.

    Тези фондации и тинк танкове налагат у нас безапелационно евроатлантическите ценности, изразяващи се в джендър културата, унищожението на човешкото разбиране за различни раси, полове, вяра и нации, унищожение на духовността и създаване на култ само към парите и личния комфорт. Те правят точно това – зомбират децата ни и които успеят от нас.

    Те знаят, че само така ще ни доунищожат. Всъщност, това не са никакви фондации ами са съвсем чистокръвни щабове на армията, която трябва да доубие България и българите, а най-лесно, бързо и сигурно това става чрез телевизии, сайтове, радиа и прочее.

    Шефовете в медиите са свързани с тези щабове. Няма национална медия, в която да не са намесени западни компании, фондации или мозъчни тръстове. Комфортът на бокорите, които зомбират милиони българи е осигурен и от управлението в страната ни и то на всички нива.

    Само забележете – всичко, що е свързано с някаква проява на национализъм и патриотизъм, всичко е представяно като простащина. Ерго – най-простите хора са националисти, традиционалисти, консерватори. Национализмът, според тях, задължително е обвързан със слушането на чалга, а културните, образованите и възпитаните се прехласват пред неща като дженд

    Коментиран от #11

  • 7 да питам

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Едно":

    Мен ме интересува.повече , руските шамани какво предсказаха ..

    Коментиран от #8

  • 8 Не е

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    Страшно , ако не разбирате , какво сте прочел ! Страшното е , че май не ви харесва краят на войната !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Галина Колева,

    7 2 Отговор
    Първо беше унищожението на цивилизацията на коренното население на т. н. Америки. И следва и следва... Това, което е сега.... Без духовност...
  • 11 така е

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "12"12":

    руzzoфилските джендъри отичате
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дядо от село

    1 0 Отговор
    За Пеле вече познаха, сега остава и за другите да познаят.Може пък путин да си отиде догодина

    Коментиран от #14

  • 14 той нали

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дядо от село":

    умря вече няколко пъти тая година
  • 15 Лаврентий

    1 0 Отговор
    Някои руски шамани предсказват,че Путин ще бъде предаден от най- верния му кръг около него и го чака затвор.