Last news in Fakti

30 Декември, 2022 13:58 3 197 4

Най-големите лъжи на известните

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • кайли дженър-
  • тейлър суифт-
  • лъжа-
  • лъжи-
  • измама-
  • ким кардашиян

Девет от най-запомнящите се лъжи, които знаменитостите са изричали през последните години

Най-големите лъжи на известните - 1
Снимка: Shutterstock

Хиляди хора по цял свят ги смятат за модели за подражание, а всъщност и те са като обикновените хора и послъгват от време на време. Това за девет от най-големите лъжи, изречени от звездите, публикувани от канала Vbox7.

Кайли Дженър

В началото на кариерата си Дженър твърдеше, че по-плътните ѝ устни са постигнати заради начина, по който се гримира. Това беше така, докато тя не призна, че има филъри за устни."Имам временни филъри за устни, това е просто моя несигурност и това е, което исках да направя ... Исках да призная за устните, но хората толкова прибързано съдят за всичко, така че може би съм заобикаляла истината, но не съм излъгала", каза тя.

Ким Кардашиян

В интервю от 2007 г. Кардашиян отрече съществуването на секс запис: „Няма секс видео! Рей Джей не е от типа момчета, които биха направили нещо за отмъщение. Няма сума пари, която някога би могла да ме убеди да пусна каквато и да е лента, дори и да имах такава. Нямам нужда от парите “, каза тя пред Complex. Само след няколко месеца интимният запис изтече.

Зейн Малик

Малик каза, че е напуснал One Direction, защото е искал почивка от светлината на прожекторите и просто да има нормален живот. Но той написа първата си солова песен само една седмица след като напусна момчешката група. И не след дълго той издаде успешен солов албум.

Тейлър Суифт

Песента на Кание Уест от 2016 г. „Famous“ съдържа противоречиви думи за Тейлър Суифт. Говорителите на певицата казаха, че текстът никога не е бил одобрен от Суифт. По-късно обаче в интернет самата Ким Кардашиян пусна видео на телефонен разговор между Тейлър и Кание и изглежда, че Суифт е била добре запозната с песента и е дала одобрението си. Това отприщи огромна вълна неодобрение към Суифт, която дори сложи на пауза кариерата си за близо година, преди нещата да отшумят.

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк започнаха да се срещат през 1999 г. Тогава Спиърс беше само на 19 години и под огромен натиск да поддържа публичен образ, който е едновременно секси и невинен. Това беше трудно, тъй като всички я питаха дали тя и Тимбърлейк правят секс. „Проблемът с девствеността. Това е лично решение и отразява начинът, по който се чувствам в момента. Има толкова много емоции, че бих искала да изчакам, докато разбера, че съм с правилния човек”, каза тя пред Daily Star. Тимбърлейк обаче разкри по-късно, че те всъщност са били сексуално активни.

Суки Уотърхаус

Суки Уотърхаус нанесе поражения на няколко глави, когато излъга, че използва Coca-Cola, за да измие пищните си руси кичури. През 2015 г., британският модел и певица каза: „Понякога изплаквам косата си с Coca-Cola. Не харесвам косата си, когато е измита с вода – тя е фина и отпусната – но Coca-Cola я прави по-обемна." Наскоро звездата реши да разкрие истината: „Добре.. трябва да бъда честна, отегчих се да правя интервюта за коса и казах това. Никога не съм правила това“, написа тя.

Парис Хилтън

Парис Хилтън отрече да е взимала каквито и да било наркотици. Тя каза това в "Larry King Live", след като беше освободена от затвора. Малко по-късно се появиха снимки на Хилтън, която пуши трева. Години по-късно тя е арестувана за притежание на кокаин.

Лил Ким

Рапърката излъга в съда за участието на нейния мениджър и бодигард в престрелка, както и че е била свидетел. Записите от охранителните камери обаче показват друго. В крайна сметка тя излежава около година в затвора.

Анджелина Джоли

По време на бракоразводното дело на Брад Пит и Дженифър Анистън Джоли твърдеше, че не е имало изневяра. Въпреки това, само няколко месеца след развода, Анджелина Джоли обяви, че носи детето на Пит. Вече е известно, че аферата "Бранджелина" е започнала много по-рано.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един от Банкя

    11 1 Отговор
    Това чекмедже на снимките не е мое.Аз съм честен човек и ям филии със свинска мас.
  • 2 Теодора

    8 0 Отговор
    Ало, автора, когато е била с Джъстин, Бритни е била на 17 години, пет-шест месеца преди да навърши 18. Не е била на 19.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.