Last news in Fakti

2 Януари, 2023 11:24 7 554 10

Двойка преся съдържанието на септична яма в търсене на изгубен годежен пръстен

  • пръстен-
  • годеж-
  • септична яма

Бижуто било открито чак след 21 години

Двойка преся съдържанието на септична яма в търсене на изгубен годежен пръстен - 1
Снимка: Shutterstock

Двойка от американския град Лейкланд, Флорида, намери годежен пръстен, който изчезнал преди 21 години и през цялото това време лежал в тоалетната. Това съобщава New York Post.

Ник Дей подарил на бъдещата си съпруга Шайна диамантен пръстен за Коледа и я помолил да се омъжи за него. Скоро пръстенът изчезнал, преди двойката да успее да се ожени. От първия ден Шайна подозирала, че може да е паднал в тоалетната.

Двойката претърсила цялата къща, включително септичната яма. Те прокарали цялото съдъжание на септичната яма през сито в отчаян, но безплоден опит да открият пръстена. Той липсвал в продължение на две десетилетия и може би нямаше да бъде намерен, ако майката на Ник Рене не решила да смени тоалетната. Пръстенът е открит по време на ремонтни дейности.

Родителите на Ник опаковали като подарък намерения пръстен и го подарили на двойката за Коледа. „И двамата веднага разбрахме какво е това“, каза Дей. Шайна избухва в сълзи, когато вижда шокиращата находка. „Плаках като луда. Седнах и казах: "О, Боже, това е моят пръстен. Това е моят пръстен" и размазах цялото си лице със спирала ", каза жената.

По-рано беше съобщено, че на губернатора на Мисисипи Фил Брайънт е върнат златен брачен пръстен, изгубен преди 29 години. Той е намерен от един от жителите на щата в изхвърлен диван.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    25 3 Отговор
    Канализацията в,, развитите " САЩ септична яма. Руснаците отдавна имат канализация и в Камчатка.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жител на Банкя

    22 1 Отговор
    Говори се,че в нашия град има септична яма в чието съдържание има повече злато отколкото в трезороа на БНБ но е покрито с преработени филии със свинска мас.

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Учуден

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуй май и тебе са те намерили в такава яма ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ром Бакарди

    6 0 Отговор
    Таз ш.ма.т.ка пудузирала чи прастена сас диаманда бил са изгубил у ваншниа кло.зет.....ръкомахала ли е таз, ко е прайла чи тъй да фърчи тоз прастен. Аз чесну си мисля чи саму унуй сащество....Ам-гъл са е пуявил и кат е киризил тоз ринг, виднага го е набарал, викайки: май прешъссссс!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Калоян

    9 1 Отговор
    Снощи гледах видео за една отпушването на една канализация в Украйна,задръстена с пачки евро и паунди на стойност няколко стотин хиляди.За да не ме изтрият ще добавя:Не,в Украйна няма корупция.Това е една демократична и процъфтяваща страна.