Необходими продукти:
- Свински ребърца;
- Кисело зеле;
- Червен пипер;
- Черен пипер.
Начин на приготвяне:
Нарязват се ребърцата. Запържват се ребърцата от всички страни в горещо масло. Изваждат се. В маслото се слага 1 с. л. червен пипер. Към него се слага нарязаното кисело зеле. Обърква се. Към зелето се слагат и ребърцата. Добре се притискат да се покрият от зелето. Затваря се капака на тенджерата, за да се задушава. Намаляват се градусите на варене.
Когато ребърцата са се сготвили, сместа се изсипва в подходяща тава. Пече се във фурна до получаване на приятен загар, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Дедо ви
10:13 06.01.2023
3 Студент
10:14 06.01.2023
4 Пенсионера
10:47 06.01.2023
5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ
10:54 06.01.2023
6 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ
ИНТЕРНЕТ
Коментиран от #7
10:55 06.01.2023
7 Козодой
До коментар #6 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":
и кой го интересува това?? Сигурен съм 90%, че и Кората не го! Не го познавам лично, но така мисля.11:26 06.01.2023