Last news in Fakti

8 Януари, 2023 10:51 7 066 21

Ева Веселинова се похвали с нов дом

  • ева веселинова-
  • дом-
  • къща

Блондинката отдавна си мечтаела за такъв, но чак сега желанието й се осъществило

Ева Веселинова започва новата година с ново жилище. Бившата репортерка от „Господари на ефира" се е сдобила с дом, обзаведен по последна мода, доколкото можем да съдим от снимките и в социалната мрежа. Блондинката отдавна си мечтаела за такъв, но чак сега желанието ѝ се осъществило.

Ето какво сподели майката не близнаци в социалната мрежа:

“Посрещнах 2023 година в нашия дом! Номад съм по душа и никога не съм мечтала за собствен дом, но през 2022 година ми се случи! И да ви кажа честно, хубаво е! Прекарахме празниците у дома и се насладихме на уют, топлина и любов!

Без официални тоалети, грим и хора. Живяла съм в няколко различни държави и в десетки градове. Аз съм от хората, които не обичат да се задържат на едно място. Но през изминалата година се случи така, че със семейството ми си свихме гнезденце. Така за първи път усетих какво е да знаеш, че колкото и да пътуваш, има къде и при кого да се прибереш!

Хубаво е да виждам радостта в очите на децата всеки път, когато се прибираме у дома! Хубаво е да правиш неща, които са за твоята къща. Да декорираш и да се грижиш за собственото си удобство! А най-хубавото е да обикаляш света, но винаги да има едно местенце, което си в твоето! Пожелавам ви винаги да имате къде и при кого да се прибирате! Бъдете здрави и се усмихвайте по-често!"

Откакто роди децата си Борис и Стефания преди близо две години, Ева заряза телевизията и светския живот, и реши да се посвети на семейството. След раждането тя изгуби блясъка си и дълго време не успяваше да върне добрата си форма, но вече е започнала да се вталява, защото ходи на фитнес. Резултатите от тренировките обаче идват бавно.

Веселинова казва, че с мъжа ѝ сами гледат близнаците и не разчитат на чужда помощ.

"Не мога да оставя ценните си съкровища на друга жена и се боря самичка. Не ми е лесно, но съм щастлива! Получавам най-голямата награда - любовта на тези малки и невинни създания, за които съм целия свят", разказвала е Eва.

След като напусна предаването "На кафе", тя загърби светлините на прожекторите и сега се изявява като инфлуенсър. Веселинова промотира предимно детски стоки в социалната мрежа, защото целият ѝ живот се върти около хлапетата. „Освен да се грижа за бебчетата, успявам да се ангажирам и с различни рекламни кампании, но става бавно и трудно. С две с малки деца не е никак лесно да бъдеш пълноценен човек!", категорична е блондинката.

Ева рядко говори за бащата на Борис и Стефания. Според запознати той е високопоставен полицай и не обича да се показва в публичното пространство.Веселинова вярва, че щастието обича тишината, но пък тази нейна потайност породи какви ли не слухове. В тв средите се шушукаше, че е имала връзка със заможен възрастен грък, който я обсипвал със скъпи подаръци. Тя обаче отрича слуховете и казва, че не се впечатлява от злостните коментари по неин адрес.

В миналото се говореше още, че е била и с женен продуцент. Тези слухове се появиха заради бързия ѝ пробив в телевизията и еротичните ѝ снимки от миналото. С предизвикателните фотоси за „Плейбой" Ева успя да насочи вниманието към себе си, но с днешна дата се разкайва и отчита този период от живота си като грешка. Преди да стане известна като репортерка в „Господари на ефира" и панелистка при Гала,

чаровната блондинка беше асистентка в предаването "Сделка или не", където отваряше кутии с Румен Луканов. След това последваха звездни мигове за нея, но бременността я свали от ефир и вече има други приоритети в живота си.

Преди да изгрее на малкия екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със семейството ѝ отишли там на почивка, но толкова им харесало, че решили да останат. За да се издържа, Ева работела като сервитьорка и продавачка, но впоследствие целите ѝ станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, за да пробва късмета си в родината. Веселинова все още обожава Гърция и всяко лято е там на почивка. Тя обича да се хвали, че визията ѝ е напълно естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, макар че е прехвърлила 35. Няма и силикон в бюста, а разчита само на това, с което я е надарила природата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 7 Отговор
    ЧЕСТИТО на госпожа ВЕСЕЛИНОВА

    Коментиран от #3, #6

  • 2 ИСТИНСКИЯТ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 10 Отговор
    ДА ви е честит НОВИЯТ ДОМ госпожо ЕВА ВЕСЕЛИНОВА
  • 3 Гимзо

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе ти кога ще престанеш с просташките си пожелания и поздравления ?

    Коментиран от #8

  • 4 Гейчо

    11 5 Отговор
    Щом е с близнаци е инвитро с материал от хладилника
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 8 Отговор
    ДА сте ЖИВА и ЗДРАВА госпожа ВЕСЕЛИНОВА

    Коментиран от #7

  • 6 Знаещ

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуй ти си най добре живуркаш си в социален дом вземаш пенсия на наш гръб кой като теб?

    Коментиран от #10, #16

  • 7 ГОСПОЖА ВЕСЕЛИНОВА

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Писна ни от теб КОЗЛОДУЙЕЦО кога ще дойде денят да ядем сладко жито в твоя чест?????????????🤣

    Коментиран от #9

  • 8 Мария Бакалова

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гимзо":

    Ти да не си от ганьовските хейтъри ма ?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Високопоставен полицай

    6 2 Отговор
    После искали пари за заплати.
  • 13 Ром Бакарди

    7 1 Отговор
    Mi turn: благударя на новата гудина, чи запази жив и здрав да е тоз кументатор: ИСТИНСКИА Град Кузлудуй, дет кументира, убсажда и налива акъл вав сяка статиа тука! Ако ни е той-Факти нищу ни струват! Да иляди и да прудалжава да чистити праздницити, ружденнити дни на сички- добре чи има таквиз кат Стамат и разни други собекти, дет го отрезвяват и свалят на земята, щот кат набере скоруст и инерция, кузлудуйскиа можи и на папата да пужелай многу здраве, щастие и т.н. Ко знайти вий....тоз е 24/7 пред тилифона и компютара да джитка и киризи кой ко е написал. Асъл искуствен интилект е тоз.
  • 14 Нова патлак,нов дом.

    8 0 Отговор
    Хората от милицията имат пари.
  • 15 123-НАП

    16 0 Отговор
    Ако кифлата не се пофали, се едно нищо. А покажи го тоя мъж бе, дето бил служител на МВР и прави къщи за милиони. Нещо трафик мигранти, наркоси, а?!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Солей

    10 0 Отговор
    Корица на плейбой и ченге. Каи честно! :))))
  • 18 ХайлХимарс

    4 0 Отговор
    Каква прекрасна тема за разискване в бабиното предаване на Гала.
  • 19 Развеселен

    1 0 Отговор
    Има за какво да се радва!
    До вчера ходеше във външна тоалетна в сливенско и шляпаше в калта с изрязани галоши.
    А кокошките я кълвяха по петите.
    Сега тоалетната вече с е в дома.
    Те това е лукс!
  • 20 Диамантената ръка

    2 0 Отговор
    Колко смислена публикация, хвала...
  • 21 Дискомфорт

    0 0 Отговор
    Каквато ни е държавата,такива и новините...