Last news in Fakti

15 Януари, 2023 10:24 10 031 8

Теди Александрова получи предложение за брак от приятел на Емрах (ВИДЕО)

  • теди александрова-
  • емрах стораро-
  • приятел-
  • предложение за брак

Младият изпълнител Антонио падна на колене с предложение за брак и успя да изненада русата фолк фурия

Фолк певицата Теди Александрова получи изненадващо предложение за брак от свой колега и не става въпрос за бившата ѝ половинка Емрах Стораро. Изпълнителката на "Чалга пеперудки" отдавна е загърбила тази тръпка, а сега на колене ѝ падне един от най-добрите приятели на синът на Тони Стораро, пише show.blitz.bg.

Младият изпълнител се осмели да падне на колене пред колежката си с пръстен в ръка и да я помоли да се омъжи за него. Реакцията на Александрова не е за пропускане, още повече, че се отнася до един от верните приятели на бившия ѝ, с когото се разделиха по скандален начин.

@antonio.13fan.world Тя каза ДА!🥹💍❤️ @antonio13_official @tedialeksandrova_official_ 😱😱😱😱😱😱😱😱❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #foryou #virał #fypシ #foryoupage #antonio #tedialeksandrova #clubilluzion #wedding #yes #surprise #shesaidyes #porshpanamera #idvamdatevzema ♬ original sound - antonio.13fan.world

В последните дни на отминалата си 2022г. Теди Александрова имаше съвместно участие с младия си колега Антонио. В разгара на вечерта той падна на колене с предложение за брак и успя да изненада русата фолк фурия.

Вместо краткото "Да" или "Не", певицата започна с уговорки за сватбата. "Ще имаме ли циганска сватба", "Нали няма да имаме господари на живота си", "Нали ще си живеем както само ние умеем", а видимо Антонио нямаше търпение да чуе само краткия отговор.

Разбира се, всичко това е на шега, Теди и Антонио са само приятели, но той е решил да направи нещо, с което да приповдигне духа на забавляващите се. Надяваме се Теди да не задава толкова много въпроси, когато правилният човек падне на колене и поиска да му стане жена. В противен случай би отказала и най-влюбения мъж, след като умее толкова умело да разваля романтичния момент.

Интересното в случая е, че Антонио беше един от най-верните приятели на Емрах Стораро. Теди и Емрах изживяха изпепеляваща любов, но семейството на певеца направи всичко възможно да ги раздели, а двамата направиха публично достояние цялата си връзка и изговориха много неща за себе си, за които към днешна дата вероятно съжаляват.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВеРо

    23 0 Отговор
    Сигански неволи!
  • 2 В поп фолка тече процес !

    29 0 Отговор
    Българите се циганизират, а циганите се българизират !
  • 3 БгТопИдиот

    18 0 Отговор
    ПластмасТката завършила музикалното специалност духов инструмент-"кавал"
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Баба Жаба

    16 0 Отговор
    Дано да се запази девствена до сватбата, че много я пазихме
  • 6 Офффф

    4 0 Отговор
    Цяла България тръпнеше в очакване. Мъ мола ви съ, тъз новина разфърля свето .
  • 7 Задължително

    4 0 Отговор
    Кашон на главата като излиза навън
  • 8 аз съм омагьосан

    0 0 Отговор
    е па тоа нема акъл! мисли с долната главъ