Last news in Fakti

16 Януари, 2023 12:45 2 033 2

Бритни Спиърс отказала на Бионсе за нова съвместна песен

  • бритни спиърс-
  • бионсе-
  • нова песен-
  • отказ

По данни на PageSix, след края на нейното настойничество, половинката на Сам Асгари не бърза да ходи отново по концерти

Бритни Спиърс отказала на Бионсе за нова съвместна песен - 1
Снимки: БГНЕС

Бритни Спиърс все още не е готова за нова песен. Според източници, близки до звездата, тя е отказала поканата на Бионсе за съвместен проект, който може отново да я върне на сцената.

По данни на PageSix, след края на нейното настойничество, половинката на Сам Асгари не бърза да ходи отново по концерти. И след като кралицата на попа я поканила най-учтиво, тя се поколебала, но решила, че все още не е готова за такава голяма крачка.

Не е ясно за каква точно песен Бионсе се е свързала с Бритни, но според запознати, тя не е очаквала отказ.

Според източници на The Sun, изпълнителката на Overprotected има намерение да се върне в студиото, за да запише нещо ново. Поне такава бе информацията след като тя участва в преработката на Tiny Dancer.

Бритни пя с колежката си преди повече от десетилетие, припомня tialoto.bg.

През годините Спиърс поддържа връзка с Бионсе, на която даваше дори съвети за майчинството. Двете пяха за последно на една сцена преди повече от десетилетие. През 2004 г. те изпълниха кавър на We Will Rock You за реклама на газирана напитка. Като видеото бе специално заснето за Super Bowl. В него участваше и Енрике Инглесиас.

В наши дни феновете на Бритни продължават да се тревожат за нейното психично здраве и дали наистина може да разполага с парите си, както и да взима самостоятелни решения.

Ако се бе съгласила да пее заедно с Бионсе, блондинката щеше да продължи с една стъпка напред в своята кариера след съвместната си работа с Елтън Джон през лятото на 2022 г. С техния дует Hold Me Closer тя даде надежда на най-верните си последователи за това, че отново ще пее за тях.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха Ха

    0 0 Отговор
    Е разбира се.......тя не може да пее само......свири на свирка !
  • 2 Ти да видиш

    1 0 Отговор
    Кой ли ги па слуша тия?🤮🤮🤮