Last news in Fakti

17 Януари, 2023 09:08 2 732 1

Мъж, отървал се от излишните килограми, сподели какво огромно облекчение е това

  • килограми-
  • наднормено тегло-
  • отслабна-
  • джейсън каплан

"След като успях да отслабна, особено първите 20 килограма, осъзнах колко добре се чувствам, както никога", разказва Каплан

Мъж, отървал се от излишните килограми, сподели какво огромно облекчение е това - 1
Снимкa: Shutterstock

С тегло от почти 140 килограма мъж от Ню Джърси, САЩ, свали 41 от тях и разкри тайната на успешното отслабване, пише People.

43-годишният продуцент Джейсън Каплан сподели, че е бил с наднормено тегло през по-голямата част от живота си.

"Приемах всяко хранене като празник. Ако имах добър ден, ядях каквото си поисках. Ако имах лош ден, също ядях каквото си поискам, за да се подсладя", призна той.

Каплан добави, че преди в менюто му не е имало зеленчуци, плодове и други здравословни храни. Не спортувал и водел пасивен начин на живот. Човекът решил да се промени след медицински преглед, по време на който го хванал срам колко се е занемарил.

На първо място, Каплан променил отношението си към храната: той осъзнал, че състоянието му зависи от качеството на храната, и спрял да подчинява избора си на вредните продукти. Според мъжа тази промяна е била особено трудна, тъй като не е лесно изневериш на установените си навици.

Тогава той погледнал по друг начин и на физическата активност и започнал да се наслаждава на ходенето. Продуцентът осъзнал, че връзването на връзките на обувките и други прости действия не трябва да причиняват умора и болка, защото са част от рутината.

"Никога не съм мислил, че е лошо за мен да съм дебел. Никога не съм чувствал, че това ми тежи физически. Но след като успях да отслабна, особено първите 20 килограма, осъзнах колко добре се чувствам, както никога", заключи Каплан.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    22 1 Отговор
    Представете си какво огромно облекчение е, когато Делян Пеевски сутринта се "освободи" от излишните килограми!
    Няма такъв кеф, предполагам.