Last news in Fakti

21 Август, 2013 13:49 1 995 1

Музей обяви Брад Пит за тъп

  • брад пит-
  • актьор-
  • музей

Ръководството на музея отказало да приеме идеите на актьора

Въпреки, че Брад Пит от години подкрепя Музея за изкуства в Лос Анджелис (Los Angeles Museum of Contemporary Art) и смята, че може да допринесе много за развитието му, то директорите на културната институция не са на това мнение, съобщава сайтът hollyscoop.com.

Ръководството на музея има ниско мнение за актьора, като дори го смята за тъп, поради което му е отказана възможността да се намеси с идеи за подобряване популярността и дейността на обекта.

Наскоро актьорът е изявил желание да влезе в борда на директорите, но според неговите членове той не разполагал с умствения капацитет и затова му е било отказано.

„Брад винаги е подкрепял музея, затова попита дали може да оперира на по-високо ниво. И докато комитетът се възхищава на амбициите му, членовете му се притесняват, че той е е леко глупав според техните разбирания и няма да се справи с управлението. Той дори няма висше образование", каза източник пред медията.

Не се знае дали Пит е разбрал причината за отказа им, но до момента той не е реагирал по никакъв начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Ами прави са. Евала, че открито му го казват в прав текст.