Last news in Fakti

18 Януари, 2023 08:46 3 705 4

Джей Ло "блести" в оскъдно боди (СНИМКА)

  • дженифър лопес-
  • джей ло

В текста към снимката, споделен на страницата на JLo Beauty в Instagram в понеделник, тя популяризира три "основни неща за блясък"

Джей Ло "блести" в оскъдно боди (СНИМКА) - 1
Снимкa: БГНЕС

Дженифър Лопес зарадва ценителите на женската красота със секси снимка на невероятната си фигура, за да популяризира своята гама от продукти за хубост и грижа за кожата.

53-годишната певица показа голям бюст в дълбоко черно боди в бляскава снимка за JLo Beauty. Тя остави оскъдния си тоалет да говори и щрихира неустоимия си вид с лека спирала и нотка лъскаво розово червило. Дженифър, известна също с псевдонима си Джей Ло, оформи карамелените си коси в права модна прическа. В текста към снимката, споделен на страницата на JLo Beauty в Instagram в понеделник, тя популяризира три "основни неща за блясък".

"Когато казваме блясък от главата до петите, имаме предвид това", гласи посланието.

"Джен знае, че трябва да направим линия за грижа за тялото, която да е въздействаща точно като нашата линия за грижа за кожата, така че да получите пълния ефект на блясък на JLo и така се роди #JLoBody", обясняват хора от екипа ѝ.

Латино дивата стартира своята марка за грижа за кожата JLo Beauty на Нова година 2021 г.

Последната промоция на марката става, след като тя говори за новото си увеличено семейство, след като се омъжи за Бен Афлек.

Пред "Today" тя разказа за ежедневието на своите 14-годишни близнаци, Ема и Макс, и на децата на Бен, Вайълет, на 17, Серафина, на 14, и Самуел, на 10.

Дженифър нарече новия си съпруг "мечтан" и "сладък" и разкри, че са преместили всичките си деца в една и съща къща.

"Заживяхме заедно. Децата заживяха заедно", казва певицата.

Дженифър и Бен се ожениха през юли - почти две десетилетия след като първият им годеж приключи поради "прекомерно медийно внимание".

Те сключиха брак на интимна сватба в Лас Вегас, след като възобновиха романса си година по-рано.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като е блеснала ...

    10 1 Отговор
    Годините си казват думата.
  • 2 Има

    9 2 Отговор
    огромен диференциал.
  • 3 съединисе

    17 1 Отговор
    Шо да няма статия за снимка без снимката....това все пак е Факти....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.