Last news in Fakti

18 Януари, 2023 14:45 1 065 0

Били Айлиш поиска от съда ограничителна заповед срещу преследвач

  • били айлиш-
  • ограничителна заповед-
  • преследвач

По думите на певицата, мъжът нееднократно е прониквал в къщата на семейството ѝ

Били Айлиш поиска от съда ограничителна заповед срещу преследвач - 1
Снимка: БГНЕС

Певицата Били Айлиш поиска от съд временна ограничителна заповед за мъж, който, по думите ѝ, нееднократно е прониквал в къщата на семейството ѝ, съобщи ТАСС, позовавайки се на портала Ти Ем Зи, предава БТА.

Според съдебни документи Айлиш иска защита за себе си, родителите си и брат си Финиъс О'Конъл от 39-годишния Кристофър Андерсън.

Бащата на певицата уточнява, че Андерсън няколко пъти е посещавал дома им от края на декември 2022 г., обяснявал се е в любов с надежда за среща.

Били Айлиш допълва, че тези посещения са предизвикали у нея "значително безпокойство, страх и емоционално разстройство" и че тя вече не се чувства в безопасност, когато посещава родителите си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА