Last news in Fakti

21 Януари, 2023 09:09 2 813 6

Нова песен събира в дует Калин Вельов и Мария Аврамиди (ВИДЕО)

  • калин вельов-
  • нова песен-
  • дует-
  • мария аврамиди

Песента „Когато пея“ дава старт на музикалния сезон за Калин Вельов

„Когато пея“ влиза в плейлиста на новия сезон, маркирана от яркото присъствие на Калин Вельов и певицата с гръцки произход Мария Аврамиди.

Песента е по музика, текст и аранжимент на Вельов и носи емблематичните за музиканта позитивни емоции, сила и енергия, които не може да се опишат с думи. Трябва да се изпеят.

""Когато пея“ е създадена, за да напомни една проста житейска философия", споделя Калин Вельов. "Трябва да мислим положително, да следваме пътя си, независимо от всичко, което се случва в живота ни. Доброто настроение, усмивката и позитивните мисли са енергията, което би трябвало да ни води напред и да следваме мечтите си."

Песента "Когато пея", създадена с подкрепата от НФ Култура, събира в музикален тандем Калин Вельов и очарователната Мария Аврамиди. Това не е първата артистична среща между двамата. Мария е вокалист и на бразилската латино денс формация „АМАЗОНИЯ “, продуцирана от Вельов. Изгарящо е партньорството им на сцената, в екзотичните ритми на „АМАЗОНИЯ“ , когато редом до тях застават и латино артисти от Бразилия, Аржентина, Ангола и Нигерия.

"Когато пея" среща Калин и Мария и с друг популярен артист. В записа на песента и в снимките на видеоклипа към нея се включва и латино-джаз басиста Борис Таслев. Стилът му влиза в музикална колаборация с майсторския щрих на Вельов, който записва всички останали музикални инструменти в проекта.

Музикален продуцент: Калин Вельов

Музика, текст и аранжимент: Калин Вельов

Мастеринг - Юлиян Янев (JJ Mastering Studio)

Микс: Светослав Заров

Режисьор и оператор: Валентин Иванов - "sValio"


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    11 0 Отговор
    Що се мъчи , горкият...?! Тупай си на тупаните , не си за повече !

    Коментиран от #4

  • 2 Красимир Петров

    10 0 Отговор
    Този пък кой го е излъгал,че може да пее
  • 3 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    5 0 Отговор
    Уууу
    Махнете го оттук този гербераст.
  • 4 Дедо Тянко

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Тупал е той, тупал е! Питай Мичето!
  • 5 Калин Вельов

    4 0 Отговор
    да внимава с абвиатурите с "п".
  • 6 Пипи Дългото чорапче

    1 1 Отговор
    Красива песничка! Да, трябва да си пеем! Особено да си свиркаме песента Марина, Марина!