Last news in Fakti

23 Август, 2013 17:05 2 283 0

Бен Афлек е новият Батман

  • бен афлек-
  • батман-
  • супермен

Той ще играе редом с Хенри Кавил, който ще е в ролята на Супермен

Бен Афлек ще изиграе ролята на Батман в продължението на филма за Супермен „Човек от стомана“, съобщи Би Би Си.

41-годишният Афлек ще си партнира с британския актьор Хенри Кавил, който изпълнява ролята на Супермен в новата поредица. Това ще е първият игрален филм, в който зрителите ще могат да видят двамата супергерои на един екран.

Режисьор на лентата ще е Зак Снайдър. Очаква се снимките да започнат през следващата година, а филмът да излезе по кината през лятото на 2015 г. Според Снайдър, Бен Афлек в образа на Батман ще представлява интересна контра-теза на Кавил. Новият Батман ще бъде по-възрастен и опитен герой от Супермен, носещ белезите от постоянната си битка с престъпността.

В свое изявление президентът на "Уорнър Брадърс" Грег Силвърман изтъкна, че от студиото са се нуждаели от изключителен актьор, който да изиграе един от най-любимите на публиката герои от вселената на DC comics. Според него, Бен Афлек отговаря идеално на това изискване.

В продължението на „Човек от стомана“ ще вземат участие още Ейми Адамс в ролята на Лоис Лейн, Лорънс Фишбърн в ролята на Пери Уайт и Даян Лейн в ролята на Марта Кент.

Преди да стане ясен изборът на Афлек за ролята най-спряганото име за нея беше на Крисчън Бейл. Той изигра борещия се с престъпността милиардер Брус Уейн в суперуспешната трилогия на Кристофър Нолан. След дълги преговори между него и студиото обаче Бейл в крайна сметка се отказа.

Други актьори, обличали костюма на Батман, са Майкъл Кийтън, Вал Килмър и Джордж Клуни.

Това няма да е първа роля на супергерой за Афлек, който през 2003 изигра Деардевил ("Дявол на доброто") в едноименния филм на Марк Стивън Джонсън. Лентата и изпълнението му тогава обаче отнесоха доста критики от специалистите и публиката.

Тази година се очертава като най-силната в кариерата Бен Афлек. Освен ролята на героя, той спечели редица награди за работата си като режисьор на филма „Арго“, включително и "Оскар" за най-добър филм.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА