Last news in Fakti

25 Януари, 2023 11:46 4 806 14

Песента на Шакира за Пике вбеси Renault и Casio

  • шакира-
  • пике-
  • песен-
  • renault-
  • casio-
  • отговор

Отговорът на засегнатите брандове не закъсня

Песента на Шакира за Пике вбеси Renault и Casio - 1
Снимка: БГНЕС

След излизането в ефир на песента "Music Sessions #53" на колумбийската звезда Шакира с диджея Bizarrap, дойде ред на отговора на брандовете, споменати в парчето. И по всичко личи - леко засегнати.

Casio и Renault реагираха в социалните мрежи на следния куплет:

"Желая ти успех с тъй наречената ми "заместничка". Дори не знам какво се случи. Ти се държиш толкова странно, дори не мога да те позная. Струвам колкото две 22-годишни. Ти смени Ferrari за Twingo, Rolex за Casio. Тренираш във фитнеса, но трябва да потренираш и мозъка си", нарежда Шакира в своята песен-отмъщение към Жерар Пике.

Отговорът на засегнатите брандове не закъсня.

От Casio публикуваха изображение на техен чесовник с капки върху надписа "water resistant" (водоустойчив - б.пр.), а текстът гласеше: "Харесва ни да ни пръскат!" (игра на думи с името на бившия футболист: "sal-PIQUE" от испански).

От Renault публикуваха червен модел Twingo с номер 22 и призоваха: "Момчета и момичета, усилете звука!"

През лятото на миналата година доскорошният защитник на Барселона и певицата се разделиха след 11-годишен брак, припомня offnews.bg.

Бившият футболист бързо замени латинозвездата със студентката по "Връзки с обществеността" Клара Чиа Марти, която работи в компанията му. Именно на тази връзка е посветен текстът на песента, която трупа милиони гледания всеки следващ час след излизането си.

"Остави ми свекърва като съседка, медии пред вратата и данъчни задължения", пее още Шакира в парчето.

Двете звезди са родители на две момчета - 7-годишния Саша и 9-годишния Милан, - които засега остават при майка си.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърта

    14 5 Отговор
    Си , бейби. Не е важно за каква се имаш ти. Младите левенти вече те броят за долна категория!

    Коментиран от #12

  • 2 Голем смех

    11 1 Отговор
    Няма лоша реклама.
  • 3 Шах на тъпата хутка

    19 3 Отговор
    Касио и го казаха:Шакира батериите на часовниците ни изкарват повече време от твоите връзки.За часовниците да не говорим.
  • 4 Гаглей

    18 2 Отговор
    Да истината е, че зарязаното шакирче, може да изложи само себе си. Пике си праска младото гадже рено и касио са марки за милиони не знам защо изобщо и обърнаха внимание
  • 5 Механик

    11 1 Отговор
    Никога не е късно човек да докаже, че хората са имали прекалено високо мнение за него. Или казано по-просто: "Никога не е късно да станеш за резил".
    Хубаво е човек да си мълчи и другите да го мислят за глупав, вместо да си отвори устата и да разсее всякакви съмнения по тоя повод.
  • 6 Фйобж

    5 0 Отговор
    Вместо 50 предпочитам няколко по 20!
    Банкноти, банкноти.
  • 7 Абе

    11 0 Отговор
    Никога не съм я харесвал! А и с тази песен просто се излага!
    А и акъла на този Пике не е по-голям от птичи. Не може да молиш жената да инвестира в твой бизнес, а в същото време да я зарежеш заради няква студентка.
  • 8 ПИКЕ БЕ ПОСРЕДСТВЕН КАТУ

    2 0 Отговор
    Една 8 мина бербатов А ШАКИРА СИ Е ШАКИРА.
  • 9 ПИК КЛЮТУ ОЩЕ НЕ МОЖЕ

    1 0 Отговор
    Да са раздели с мамчето си. Предпочита да е до нея а не до ШАКИРА..
  • 10 Ману

    3 3 Отговор
    Егати младата студентка ,меко грозно месесто моме...ма то и той един грозен перчем.Шакира си е звезда на световно ниво,въпреки че не харесвам гласа и.Само им направи реклама на двамата олигофрени.Ще ми яде някаква парцуца сладкото от хладилника. Я МАРШ У ЛЕВО к двамата хрантутници
  • 11 Ела

    1 0 Отговор
    Какъв 11 годишен брак, като никога не са се женили?
  • 12 Бай Спас

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дърта":

    Дърта, а?
    Само да даде знак и опашката от левенти ще стигне до Месечината, Земля Македонска!😀
  • 13 Дракон

    2 0 Отговор
    Жената си е класа, но с Пике много сгреши. Много хора са я предупреждавали за него, но тя не е искала да приеме истината.
    В крайна сметка нищо не губи. Има си кариерата, парите, децата и бъдещето е пред нея. Няма начин да не се намери някое добро сърце и за нея.
  • 14 Уака ака

    1 0 Отговор
    Касио имат часовник който струва 500 лева и след хвърляне от 14 ет блок беше леко одраскан.Ролекс имат часовник за 50000 лева който спира да работи след падане от масата.Извинете мисс ама само можеш да мечтаеш да бъдеш Касио.