Last news in Fakti

30 Януари, 2023 09:13 5 573 19

Марк Антъни се ожени за Мис Вселена Парагвай

  • марк антъни-
  • сватба-
  • ожени

Дейвид Бекъм, Салма Хайек и Лин Мануел Миранда са били сред гостите на звездното парти

Марк Антъни се ожени за Мис Вселена Парагвай 2021 Надя Ферейра на бляскава церемония в събота вечер.

Дейвид Бекъм, Салма Хайек и Лин Мануел Миранда са били сред гостите на звездното парти, което се е провело в The Perez Art Museum в Маями. Разпространени снимки из чуждестранните медии показват булката в рокля на Galia Lahav, а Антъни - в стилен костюм на Christian Dior.

Шафери на Марк Антъни са били Дейвид Бекъм и Карлос Слим, който дълго време бе най-богатият човек на света. Шаферка на булката е била дъщерята на Слим, пише actualno.com.

Няма информация дали Дженифър Лопес или близнаците, които има Антъни от брака си с Джей Ло, са присъствали на церемонията. Твърди се, че по-рано през деня Лопес и децата ѝ са видени с Бен Афлек в Лос Анджелис, така че трудно биха успели малко след това да са в Маями.

Децата на Антъни от връзката му с Деби Росадо - Ариана на 29 години и Чейс на 27 години, също не са били част от сватбения ден. Синовете на Марк Антъни от брака му с Даянара Торес (Кристиан на 21 години и Райън на 19 години) все пак са били до баща си в този толкова важен за него момент.

Марк Антъни (54 години) и Надя Ферейра (23 години) започнаха своя романс в началото на 2022 г. През март връзката им е официализирана чрез общ пост в Instagram. Музикантът предложи брак на Надя на 23 май миналата година.

Това е четвърти брак за Марк Антъни, който преди това се е женил за - Даянара Торес (2000 - 2004), Дженифър Лопес (2004 - 2014) и Шанън Де Лима (2014 - 2017).


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    ЧЕСТИТО
  • 2 дедогошо

    21 3 Отговор
    Дали ако не беше известен и фрашкан с кинти, а шофьор от градския, някоя щеше дори да го погледне?

    Коментиран от #3, #9, #10

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "дедогошо":

    ЗАВИСИ не всички са ЗЛАТОТЪСАЧКИ7647
  • 4 Извинявайте, но това е манталитет!

    12 3 Отговор
    И с много пари, циганинът си остава циганин!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 по либоФ

    16 2 Отговор
    Хем доста по-дърт, хем доста по-нисък!

    Коментиран от #14

  • 7 Заключение

    16 1 Отговор
    Този Муньос е хронично болен. Един път е нормално, ама четири пъти да се жениш.... При това по две деца от предишните бракове...Дребен комплексар.
  • 8 Наблюдател

    12 3 Отговор
    Младата Надя Ферейра ще поживее 2-3 години с този възрастен Муньос, ще му бръкне дълбоко кесията и до тук. Ще си намери друга опора в живота..... Тази пъргава млада хубавица иска много любов и то качествена..., а Муньос няма да може. Годините не позволяват! Всяко нещо с времето! Така както на времето двойката Ричард Гиър и супермоделът Синди Кроуфорд. Разлика 20 и кусур години и впоследствие се разделиха. Синди има интервю, в което обяснява, какво става със семейните двойки, които имат голяма разлика в годините....

    Коментиран от #11, #15

  • 9 Сиси

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "дедогошо":

    Няма как да стане. То е логично. Всяка жена иска любов и сигурност!
  • 10 Клошаряда масква 2023, финал март

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "дедогошо":

    Не завиждай, клошии!!!

    Коментиран от #13

  • 11 Госта

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Не го мисли ти него,ще пори млади агнета до откат,а ти?

    Коментиран от #12

  • 12 Наблюдател

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Госта":

    Спор няма за "агнетата", кесията му е дълбока и тук няма проблем. Въпроса е за семейството на този Муньос. Старичък е и в един момент сърната ще скочи и ще избяга.... За това става въпрос. Аналогично Гиър-Крауфорд.... Синди в интервю е обяснила тези неща...

    Коментиран от #16

  • 13 Наблюдател

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Клошаряда масква 2023, финал март":

    Човекът не завижда, а ви казал, каква е житейската истина. Сиси също ви е обяснила...
  • 14 Св. Илон - Шегобиец

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "по либоФ":

    Инструмента е важен (в см), а не сантиметрите в ръста
  • 15 Скейтърка от село

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Щом манекенка, пък била тя и Синди ти е ориентир в живота относно това какво става със семейните двойки, които имат голяма разлика в годините.. Без коментар!

    Коментиран от #17

  • 16 КРомид 19

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Не я разбираш ти люБовта. 2 неща му трябват на съвременният мъж - пари и ерекция. Има ли ги, той не чака някоя кокошка да го съблазнява, просто вдига пръст, посочва и избраната кокошка тръгва.

    Коментиран от #18, #19

  • 17 Наблюдател

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Скейтърка от село":

    Не е само тя, напротив много двойки с голяма разлика в годините, след това РАЗВОДИТЕ са им в кърпа вързани. Синди, съм я дал като пример жена от модният свят, която обяснява защо краят на двойките с голяма разлика в годините завършва фатално. Това имам предвид.Тя не ми е никакъв ориентир.
  • 18 Наблюдател

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "КРомид 19":

    Да, може да тръгне напред с кесията и ерекцията...Известно време е така! Кокошката ще го приюти под крилото си, ще му изкълве кесията и Муньос като стане прошляк, какошката ще му удари едно крило и ще пусне стария Мачо да плува по течението на живота.
  • 19 Сиси

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "КРомид 19":

    А, ти сигурно много я разбираш любовта. Миришеш на чесън и най вероятно си някой бедняк, който никоя жена не те взема на сериозно.