Last news in Fakti

30 Януари, 2023 12:17 2 918 14

Орлин Павлов става телевизионен водещ (СНИМКА)

  • орлин павлов-
  • водещ-
  • бнт-
  • вечерно шоу

Популярният певец и актьор е новият водещ на „Събота вечер с БНТ“

От 4 февруари, събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия „Събота вечер с БНТ“ ще бъде с нов водещ – харизматичният и лъчезарен Орлин Павлов. Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости, съобщи обществената телевизия.

„За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата „песен“ от своя живот като водещ на късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“.

"Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място – искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип“, споделя Орлин Павлов.

Първият звезден гост на Орлин Павлов в „Събота вечер с БНТ“ ще бъде обичаният от поколения българи певец и водещ на любимото куиз шоу „Последният печели“ Орлин Горанов. Двамата колеги и приятели заедно ще дадат впечатляващ рестарт на шоуто.

По какъв начин ще се случи това – зрителите ще разберат в събота, 4 февруари, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод на „Събота вечер с БНТ“ с Орлин Павлов. В емоционален разговор Андрей ще се върне към началото на телевизионната си кариера в „Час по всичко“ и ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.

По традиция в „Събота вечер с БНТ“ астро-лошата Яна ще се опита да уплаши всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    12 8 Отговор
    Поредния боклук
  • 2 Ники

    17 3 Отговор
    Кой гледа подобни тъпотии? Този като остане без работа го пробутват някъде. Нямам спомен от нито една негова песен.
  • 3 Дидо

    17 2 Отговор
    Какъв комик пък е той?
  • 4 Ей тея

    18 0 Отговор
    Наши певци и артисти много алчни бе! Ма не е луд който яде зелника, а който му го дава!
  • 5 немо

    20 2 Отговор
    Пълно е с неуспели или вече пенсионирани певци, артисти, шоу звезди и пр., които намериха лесен начин да изкарват пари, като се намърдат в телевизията като водещи... Даже си правят предаванията като си ходят един на друг на "звездни гости". Тоя решил да вика друг хрантутник - Орлин Горанов, след него сигурно ще е Део и т.н.
  • 6 Филми, предавания, реалити

    19 2 Отговор
    Формати, музикални програми - каквото и да пуснеш - все едни и същи лица, до втръсване! То, поне да бяха добри, ами те най-посредствените! И затова, може би, се бутат навсякъде - и певци са, и актьори, и водещи, и….. едно голямо нищо в крайна сметка!
    Те добре се бутат, нали са гладни, но тези, дето дават парите, те къде гледат и защо ги взимат?
  • 7 Орел

    13 1 Отговор
    Помислих, че някой от постоянните "водещи" е умрял.
  • 8 Димитър

    6 1 Отговор
    На една улица сме живели с Орлин, добро дете беше, добър човек си и остана.

    Да е жив и здрав и господ късмет да му дава.
  • 9 Яяяя

    9 1 Отговор
    От мързелив певец го направиха баш артист, а сега и водещ. Еййй, талантливо ора бря! Като от пожарникар, министър председател-мафиот, или от шестак-инжинер! Туй българите са голяма работа бря!
  • 10 зеленчук

    5 1 Отговор
    Олеле!
  • 11 Вапрос

    3 1 Отговор
    Кой го бута туй момче. То за нищо не става.Следващия водещ от тип Стоянович
  • 12 ами,

    9 0 Отговор
    Вечерните шоута са еднообразни и напълно излишни.Навсякъде присъстват едни и същи досадили на всички хора повтарят като папагали едни и същи истории.Творческо безсилие и уреждане на свои хора за някой и друг лев.Харесвах Орлин Павлов като млади певец. Сега е моето голямо разочарование до такава степен,че превключвам веднага щом го видя по тв.Нито ми е вече лъчезарен,още по-малко харизматичен.Очичките му вече са алчно хитри озъртащи се за поредното място където може да се набута. То бива натегачество и нагаждачество,само инфлуенЦър още не е станал но усилено бута натам мулатката която му роди дете и няма никаква професия.
  • 13 Аре нема нужда

    6 2 Отговор
    Това е мега тъпо предаване с водещи фалирали мишоци.Важното е ,че са се търкаляли по ГРОБАДЖИЙСКИ митинги.Кошлука не забравя слугите на шайката.По-добър водещ ще бъде Митьо Пищова !
  • 14 Алцек Георгиев

    0 0 Отговор
    Вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“ имаше ЕМБЛЕМА. Гледам новия водещ Орлин Павлов и си мисля дали няма някаква грешка в името на телевизионното предаване. Би било по-подходящо Стоянович да бъде водещ. Дано следващия водещ стане емблема. Е със здраве.