Last news in Fakti

31 Януари, 2023 10:15 5 401 9

Александра Богданска с екзотичен рожден ден в Тайланд (СНИМКИ)

  • александра богданска-
  • рожден ден-
  • тайланд-
  • екзотика

Алекс отбеляза 29-ата си годишнина под щедрите слънчеви лъчи на кралството

Казват, че не мястото, на което човек посреща рождения си ден, е от толкова голямо значение, колкото хората, с които го отбелязва, тъй като именно тяхната компания прави празника му наистина специален. Въпреки това 29-ата годишнина Александра Богданска, която тя отпразнува преди няколко дни, бе наистина незабравима, понеже манекенката не само я прекара с най-близките си, но също така я отбеляза на едно от най-екзотичните места на планетата, а именно Тайланд. Всъщност някогашната участничка в предаването "VIP Brother" предприе пътешествието си до азиатската страна преди две седмици, когато в личния ѝ Instagram се появиха първите снимки оттам, а по всичко изглежда, че тя изобщо не бърза да се върне в студената реалност у нас, наслаждавайки се на щедрите слънчеви лъчи на кралството.

"Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина ОТ МЕН самата!", обясни тя тогава в посланието, придружаващо нейния пост. "Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (Истинското предизвикателство в моя живот.) Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта... ето ни СЕГА! Тук и сега... както е модерно да се казва", завърши Богданска.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Bogdanska (@aleksandra_petkanova)

От публикациите ѝ, появили се по-късно във виртуалното пространство, става ясно, че тя определено е постигнала своята цел, отдавайки се на нужния ѝ отдих сред екзотиката на може би най-популярната и предпочитана дестинация от туристите, устремили се към тези географски ширини, а именно остров Пукет. На снимките, които моделът често споделя със своите над половин милион последователи в мрежата, личи, че тя наистина се чувства щастлива там. В престоя ѝ там обаче не липсват и вълнуващи приключения, понеже още в началото му реши да предприеме обиколка на залива с яхта, плавайки по повърхността на тюркоазените води на Андаманско море. Не след дълго в профила ѝ се появиха кадри, на които тя позира пред фотографския обектив по бански костюм на плажната ивица, застанала до два слона.

Само че най-големите емоции със сигурност са били на личния ѝ празник, който по всичко изглежда, че още от сутринта е започнал с приятна изненада, когато е получила триетажна торта и огромен букет от цветя в леглото на хотелската си стая. Не след дълго обаче са ѝ подарили още цветя, с които се снима, за да покаже в платформата за комуникация. Значимият за нея ден е прекарала по крайбрежието със своите приятелки и сина си, където са ѝ поднесли десерт със свещичка, върху чиято чиния с течен шоколад е изписано "Happy Birthday, Alex".

Любопитен факт е, че рожденият ден на сина на Алекс е само три дни след нейния. Разбира се, една от най-успешните инфлуенсърки у нас се е постарала да зарадва своя наследник, организирайки му празненство в... палатка, на входа на която е закачила празничен надпис, а вътрешността ѝ е изпълнила с балони.

"2 в 1
Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необичайна локация! Вместо сняг през януари - получихме слънце, пясък и храна за душата и ума.

Не смятам ,че рязко съм помъдрява през изминалата година, но със сигурност разбрах едно нещо - човек НЕ може да промени УМА си....само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат! Няма друга по-трансформираща сила, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от личен опит преживяване!

Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си", написа тя към няколко изображения, разкриващи на почитателите ѝ как се забавляват с детето."

Интересно е, че заедно с тях е и бившият ѝ съпруг Даниел Петканов, с когото през февруари миналата година обявиха, че се развеждат, припомня dir.bg. Макар да не се снимаха заедно, Лудия репортер, както стана популярен в миналото, също се отбеляза от държавата в Югоизточна Азия, а освен това в т.нар. на жаргон "сторита", които двамата споделиха в своите профили, се вижда, че Габриел, присъстващ на част от тях, е облечен в едни и същи дрехи. Това накара мнозина да се запитат дали родителите му са решили да дадат втори шанс на любовта. Засега обаче отговорът на този въпрос остава неясен.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аахахахааа..

    15 1 Отговор
    На едната снимката дето скача във водата краката и дебели като на 50 годишна лелка, а на една друга снимка тънки като солети.А сега де на коя снимка да вярваме?
  • 2 Гост

    29 1 Отговор
    Боже,цял роман написан за една жена, която с НИЩО не е допринесла за развитието на България или българският народ!
    Имаме толкова даровити деца, доктори, химици, инженери...за гях ни звук, ни стон, а за тази...?
    Плаща ли си за рекламата, Божано???
  • 3 Тоя робот

    16 1 Отговор
    Е изкуствен до безобразие
  • 4 Малчо

    21 1 Отговор
    Малкият Кратунчо е страхотен сладур. Взел е безумният поглед от татко и голямата тиква от мама.

    Коментиран от #9

  • 5 Цвинокио

    15 1 Отговор
    Всичко хубаво но тази жена не ми прилича на двадесет и девет годишна. Изтормозила се е вече от рекламни клипчета горката. Представям си я как щеше да изглежда ако имаше истинска професия. Явно нищоправенето също състарява.
  • 6 Венета Новакова

    9 2 Отговор
    НАП малко да се вземе в ръце и поне да пита откъде??
  • 7 ха, ха

    8 1 Отговор
    Обезличилата се с окастрянето на носа си инфлуенЦърка май е наляла силикон в задните си части или просто го увеличава с фотошоп защото пърдилника и на някои снимки ходи един ден след нея.
  • 8 Проста застаряваща кифла

    5 2 Отговор
    Само да попитам тази като стана по стара и изхабена цената падна ли?
  • 9 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Малчо":

    Неее зъбат е като тати.