Last news in Fakti

1 Февруари, 2023 14:29 2 033 5

Мъж отслабна с 24 кг. с помощта на бърза храна

  • бърза храна-
  • отслабване-
  • вредна храна-
  • великобритания

Литон Али споделя ключа към здравословното консумиране дори на бърза храна като бургери, дюнери и др.

Мъж отслабна с 24 кг. с помощта на бърза храна - 1
Снимка: Shutterstock

Британец яде кебапи, бургери и друга бърза храна и успя да свали 24 килограма за шест месеца, пише jenata.blitz.bg.

Литон Али разказва пред местно издание, че постепенно е пълнеел в продължение на години и след раждането на детето му затлъстяването се превърна в истински проблем за него.

„Трябваше непрекъснато да купувам нови дрехи, защото старите ми ставаха малки“, спомня си той.

Веднъж Али трябвало да изнесе презентация пред голяма публика. На път за семинара видял отражението си във витрината на магазин и му се сторило, че изглежда ужасно. След това мъжът разбрал, че трябва да отслабне.

Мъж отслабна с 24 кг. с помощта на бърза храна

Али опитал много начини да отслабне, но всички те не довели до желания резултат. Поради честите командировки той трябвало да яде бърза храна и изпитвал затруднения в спазването на здравословна диета. Изходът бил намерен едва след като той получил работа в компания, която помага на хората да отслабнат. Там мъжът се научил как да отслабва правилно от гледна точка на науката.

Истинската тайна за отслабване се криела в редовното измерване на нивата на кръвната захар. "Видях ефекта на храната върху тялото ми. Видях какво се случва, когато ям определени храни и разбрах, че мога да променя диетата си, за да отслабна и да изгоря мазнини.", споделя Али.

Той започва да изучава менюто на продавачите на бързо хранене и научава какви ястия да избере, за да може тази храна да му бъде от полза. В резултат на това той сваля 24 килограма за шест месеца. И всичко това, докато продължава да се наслаждава на шишчета, бургери и пържено пиле.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    9 1 Отговор
    Чистокръвен британец наистина.
  • 2 да ве да

    20 0 Отговор
    И един мармот завива дюнер в целофан 🤣
  • 3 Леля Гошо

    2 3 Отговор
    Има една по бърза и лесна диета. До 12 часа, само банички, до 4 броя, между 12 и 18 часа, само пържоли и кебапчета на скара, неограничено количество, след 18 часа, само плодове ИЛИ зеленчуци, не се смесват, неограничено количество. Един ден от седмицата, само на шкембе чорба без хляб. Никакъв алкохол, никакви захарни изделия.
  • 4 Пешо от панелката

    6 1 Отговор
    Време е Събина да почне някаква диета, че напоследък е станала доста закръглена.
  • 5 млад колхозник

    2 0 Отговор
    Сигурно така е станало - бухаш дюнери и бургери и отслабваш. Този е от новите британци.