Last news in Fakti

27 Август, 2013 13:19 3 294 0

"Мис България 2013": Искам да имам три деца от Добромир

  • нанси-
  • добромир-
  • мис българия-
  • волейбол

Нанси планира годеж догодина

„Мис България 2013" Нанси Карабойчева разкри пред списание LOVE style, че приятелят ѝ Добромир Димитров не е първият мъж в живота ѝ, но е единствената ѝ любов.

„Беше дошъл да се види с треньорите си в Пазарджик и ме е забелязал на тренировката ми по волейбол в залата. След това ме откри във Фейсбук и започнахме да си пишем", разказва хубавицата, чиято връзка с волейболиста започва преди три години.

Тя споделя още, че като се видели на живо с Добромир много се харесали и определено помежду им се разпалила любов от пръв поглед.

„Най-вероятно ще направим годеж след една година, когато вече няма да съм „Мис България". За сватба ще мислим по-късно. Искам да имаме три деца", признава блондинката, която публично предложи на любимия си да се оженят от екрана.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА