Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 09:39 1 480 3

Ирина Флорин посреща Св. Валентин с най-голямата си любов

  • ирина флорин-
  • св. валентин-
  • концерт-
  • нов албум

"Радвам се, че ще мога да посрещна 14-и февруари с моята най-голяма любов - публиката.", каза певицата

Ирина Флорин ще отпразнува най-романтичния ден в годината със специален концерт - "Goodnight Lovers", с което ще направи и официална премиера на най-новия си албум "Greatest Hits" - компилация от най-големите ѝ хитове.

Събитието ще се проведе в навечерието на Свети Валентин, 14-и февруари, в столичното арт пространство The Steps, а билети могат да бъдат закупени на място в деня на концерта.

"Радвам се, че ще мога да посрещна 14-и февруари с моята най-голяма любов - публиката. Подготвили сме музикална вечер с много изненади. Последният ми албум е символ на моят музикален път и празникът на любовта и виното е чудесен повод да изпълня песните от него", сподели Ирина Флорин.

Най-новият албум на певицата - "Greatest Hits", включва микс от най-популярните нейни песни, които през годините са се превърнали в емблематична част от нейното творчество.

На предстоящата ѝ музикална изява, която ще започне в 21 часа, тя ще изпълни няколко парчета и от последния си албум - "Знак". Всички гости на събитието ще имат възможност да си закупят диск, както и плоча на албумите "Знак" и "Greatest Hits".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    6 5 Отговор
    Жалко..... може да успееш във всичко , но , нямаш ли човек до себе си , в нищо не си успял !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жжжжж

    3 0 Отговор
    Абе тя е на 65 годин къв св. Валентин що се излагате