3 Февруари, 2023 11:15 1 353 1

Стана ясно коя актриса ще изпълни ролята на Кейт Мос във филм за връзката на супермодела с Лусиан Фройд

  • кейт мос-
  • лусиан фройд-
  • ели бамбър-
  • филм-
  • роля

Лусиан Фройд е внук на психоаналитика Зигмунд Фройд и е сред най-известните художници на XX век

Стана ясно коя актриса ще изпълни ролята на Кейт Мос във филм за връзката на супермодела с Лусиан Фройд - 1
Снимка: БГНЕС

Ели Бамбър ще играе ролята на Кейт Мос във филм за връзката на супермодела с британския художник Лусиан Фройд, съобщи "Варайъти". Ролята на Фройд ще се изпълнява от Дерек Джакъби, познат от "Убийството в Ориент експрес".

Филмът "Мос и Фройд" ще разкаже как Кейт Мос, която е на върха на славата си, решава да позира на Фройд. Решението ѝ променя живота и на двамата.

Режисьор на филма ще бъде Джеймс Лукас, носител на награда "Оскар" за Най-добър късометражен игрален филм за "Обаждането" ("The Phone Call") със Сали Хокинс и Джим Броудбент. Кейт Мос ще бъде изпълнителен продуцент с подкрепата на компанията "Архив на Лусиан Фройд".

Действието ще се развива в студиото на Фройд до Холанд парк, Лондон, малко след 2000 година. Филмът ще покаже както тайнственото минало на художника, така и живота на Кейт Мос като световноизвестен супермодел.

Художникът Лусиан Фройд е внук на психоаналитика Зигмунд Фройд. Той е сред най-известните художници на XX век. Портретът с голото тяло на Кейт Мос, нарисуван от него, е продаден през 2005 г. за 4 млн. британски лири.

Актрисата Ели Бамбър, която ще изпълни ролята на Кейт Мос, е позната на зрителите от филма "Уилоу" от 2022 г., който е продължение на едноименния филм от 1988 г.

За мен е естествено да бъда част от проект, който разказва за личния ми живот, каза Кейт Мос по повод бъдещия филм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    1 0 Отговор
    Сред най-известните художници, но известен с дядо си.